a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ποιές χώρες "διαθέτουν" τα μεγαλύτερα γυνακεία στήθη!


Τι προσέχουν πρώτα, σε μια γυναίκα, οι άνδρες; Μα το στήθος...και φυσικά, το μέγεθός του...πολλοί, δε, συναρπάζονται από ένα υπερμεγέθες γυαναικείο στήθος, έχουν τους λόγους τους! Δεν είναι, όμως, λίγοι κι αυτοί που ελκύονται από ένα "μετρημένο" μέγεθος.

Και δεν είναι τυχαίο το ότι σε πολλές ανδροπαρέες, η συζήτηση "ανάβει", όταν μπαίνει σαν θέμα το μέγεθος του γυναικείου στήθους. Η Γερμανική εφημερίδα Bild, έφτιαξε τον παγκόσμιο άτλαντα του γυναικείου στήθους, που δείχνει σε ποιές χώρες υπάρχουν τα μεγαλύτερα και τα μικρότερα στήθη...Οι συντάκτες του χάρτη ξεπέρασαν τον εαυτό τους καθώς το αποτέλεσμα του χάρτη είναι κατατοπιστικότατο.


Το κόκκινο χρώμα είναι τα πολύ μεγάλα στήθη, το σκούρο γκρι τα μεγάλα, το ανοιχτό γκρι τα φυσιολογικά νούμερα, το ροζ τα μικρά στήθη και το λευκό είναι τα πολύ μικρά έως ανύπαρκτα...


Η χώρα λοιπόν στην οποία οι γυναίκες έχουν στήθος “μπαζούκας” είναι η Ρωσία, και φυσικά οι Σκανδιναβικές χώρες (Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία) με εξαίρεση τη... Δανία.


Η κεντρική Ευρώπη έχει γυναίκες με σκούρο γκρι χρώμα και η υπόλοιπη Ευρώπη ανοιχτό γκρι.
Στη ζώνη του φυσιολογικού κινείται και η Ελλάδα με γυναίκες που κατατάσσονται στο ανοιχτό γκρι χρώμα.

Στις ΗΠΑ, οι γυναίκες έχουν μεγάλο στήθος λόγω και των πλαστικών ενώ στην υπόλοιπη Αμερικάνικη ήπειρο, βόρεια και νότια, τα στήθη είναι φυσιολογικά.


Στην Αφρική τα μεγάλα στήθη είναι ...δυσεύρετα, αφού σύμφωνα με τον χάρτη, τα χρώματα είναι ροζ και άσπρα. ...Το ίδιο και στην υπόλοιπη Ασία πλην της Ινδίας, όπου το χρώμα εκεί είναι ροζ....Ακόμα πιο ροζ είναι το χρώμα για την Κίνα και την Ιαπωνία.



Πηγή: news.935radio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου