a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Οι 10 πόλεις με τους πιο όμορφους άντρες


10. Τελ Αβίβ, Ισραήλ


Λόγω της Μεσογείου, της καλλιτεχνικής αρχιτεκτονικής Bauhaus και μιας σύγχρονης κουλτούρας, το Τελ Αβίβ έχει γίνει ένα από τα πιο καυτά σημεία της μόδας σε όλο τον κόσμο. Με παλικάρια να κάνουν ηλιοθεραπεία στην πανέμορφη 16χλμ παραλία του και αμέτρητες ώρες γυμναστικής, το Τελ Αβίβ, καμαρώνει δικαίως για την θέση του ανάμεσα στις 10 πόλεις του κόσμου με τους ομορφότερους άνδρες. Τα βράδια, μπορείτε να τους βρείτε να χορεύουν όλη τη νύχτα, στους πιο trendy χώρους της πόλης. (Οι παντρεμένες, καλύτερα να πάτε διακοπές κάπου αλλού).

9. Μιλάνο, Ιταλία


Θεωρείται από πολλούς ως μία από τις πιο μοντέρνες πόλεις στον κόσμο. Το Μιλάνο, φιλοξενεί μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς άντρες του κόσμου, οι οποίοι, είναι έτοιμοι για έναν καφέ μαζί σας κοντά στην Piazza del Duomo, ή ένα ποτό σε οποιοδήποτε από τα μοντέρνα clubs. Να είστε έτοιμες για άφθονο flirt και διασκέδαση, καθώς οι Ιταλοί, φημίζονται για τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό τους. Ciao Bella! (Οι παντρεμένες, να κάνουν το ίδιο με παραπάνω).

8. Βερολίνο, Γερμανία


Το Βερολίνο είναι μια από τις πιο πολιτισμικά διαφοροποιημένες πόλεις της Ευρώπης, με τα πολλά μουσεία, καφέ, ιστορικά αξιοθέατα και την περίφημη underground νυχτερινή ζωή. Οι άνδρες τείνουν να είναι διανοούμενοι, με μια ατέλειωτη αναζήτηση για γνώση και περιπέτεια. Απολαμβάνουν τις συνομιλίες με έξυπνες και προκλητικές γυναίκες, που διαθέτουν μια μικρή τάση κακίας. Αυτό που κάνει αυτούς τους άντρες τόσο sexy, είναι  η νοημοσύνη τους, την αίσθηση της αυθεντικότητας και ας το παραδεχτούμε η πολύ καλή εμφάνιση τους. (Οι παντρεμένες, τα γνωστά. Ως άνω)

7. Μαδρίτη, Ισπανία


Τα αγόρια από τη Μαδρίτη - μια πόλη χτισμένη πάνω σε παράδοση και κλασική αρχιτεκτονική - διαθέτουν ένα σκοτεινό μυστήριο, που κάνει τον όρο "Latin Lover" να ευσταθεί απόλυτα. Είτε κάνετε έναν περίπατο στο ρομαντικό πάρκο "El Retiro", είτε μοιράζεστε ένα tapas, αυτά τα σέξι πλάσματα, θα σας γοητεύσουν με την δροσερή και εκλεπτυσμένη γοητεία τους. Παράλληλα, σας θα πείσουν σχεδόν, ότι το πάθος για τη ζωή, είναι ο μόνος τρόπος για να συνεχίσετε να την απολαμβάνετε. Ole! (Οι παντρεμένες, σταματήστε να διαβάζετε το άρθρο)

6. Σίδνεϊ, Αυστραλία


Οι αξιολάτρευτοι Αυστραλοί, φαίνεται να τα έχουν όλα. Πνεύμα, μυαλό και δύναμη. Γνωστοί για την συγκίνηση που αναζητούν, αυτά τα ζεστά πλάσματα, μπορούν να περάσουν την ημέρα τους διδάσκοντάς σας πώς να σερφάρετε στη γραφική Bondi Beach και στη συνέχεια, να αλλάξουν ταχύτητα, για μια εκπληκτική βραδιά στην όπερα του Σύδνεϊ. Σίγουρα θα σας βάλουν στον πειρασμό να περάσετε μια εβδομάδα (ή και περισσότερες) μαζί τους, στην απομακρυσμένη χώρα. (Σταματήστε λέμε, λόγος διαζυγίου το παιδί)

5. Μπουένος Άιρες, Αργεντινή


Οι λέξεις σέξι και αισθησιακός, περιγράφουν τον παγκοσμίου φήμης χορό της Αργεντινής, το Tango και θα μπορούσαν εύκολα να περιγράψουν τους άνδρες του Μπουένος Άιρες. Αθλητικοί, καλλιεργημένοι, περίπλοκοι αλλά γοητευτικοί. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί συνθέτουν ένα μυστήριο σ'αυτούς τους hombres. Αφεθείτε σε μια βόλτα στην συνοικία Recoleta με τα γαλλικού στυλ πολυτελή κτήριά της. Περάσετε τις βραδιές σας στην ιστορική περιοχή του San Telmo, σε ένα από τα συναρπαστικά κλαμπ. Απολαύστε τον σύντροφο που θα σας κρατήσει γοητευμένες από το σούρουπο μέχρι την αυγή σ'αυτή τη μοναδικά ζωντανή πρωτεύουσα της Αργεντινής. (Ακόμα;)

4. Λισαβόνα, Πορτογαλία


Οι άνδρες της Πορτογαλίας, τείνουν να είναι κοσμικοί, μορφωμένοι και υπερηφάνοι για τη μικρή, αλλά γραφική χώρα τους. Στη Λισαβόνα, οι συχνά ψηλοί, χαρισματικοί και αθλητικοί κύριοι, μπορούν να σας εκπλήξουν, όχι μόνο με τη δική τους κουλτούρα, αλλά και με άλλων πολιτισμών. Εξακολουθούν ακόμη να προκαλούν τον αμέριστο σεβασμό για την παράδοση και τις παλιές αξίες. Θα εκτιμήσουν σίγουρα μια παράσταση Fado σε ένα από τα πολλά μπαρ στο Barrio Alto, ή μια νοσταλγική βόλτα στη συνοικία Alfama, ένα από τα πιο όμορφα διατηρημένα τμήματα της πόλης. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, οι εν λόγω Λατίνοι γόηδες, εγγυημένα, δεν θα σας αφήσουν να κλείσετε.....μάτι όλη νύχτα. (Ακόμη διαβάζετε)

3. Άμστερνταμ, Ολλανδία


Το Άμστερνταμ είναι γεμάτο με όμορφους άντρες. Ψηλότεροι από το μέσο όρο των Ευρωπαίων, αυτά τα όμορφα παλικάρια, ντυμένα άψογα, λατρεύουν τις ευγενικές, χαλαρές συζητήσεις με ενδιαφέρουσες κυρίες. Παρά την επιφυλακτικότητά τους, οι Ολλανδοί, μπορούν να σας ανεβάσουν τη διάθεση για ειδύλλια, αξιοποιώντας πλήρως το γεμάτο γραφικά κανάλια παραδεισένιο Άμστερνταμ. Περάστε ένα απόγευμα με τα ποδήλατά σας γύρω από την πόλη (το καλύτερο μέσο μεταφοράς εκεί) ή ερωτευτείτε κατά την επίσκεψή σας στην παλιά μεσαιωνική πόλη. (Ξέρω ξέρω, ξεχάσατε το παράθυρο ανοιχτό...)

2. Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες


Για πολλούς, η Νέα Υόρκη θεωρείται ως η πιο συναρπαστική πόλη του πλανήτη. Ό,τι θέλετε να κάνετε, όποια κουλτούρα επιθυμείτε να εξερευνήσετε, όπου θέλετε να δειπνήσετε, αυτή η φανταστική μητρόπολη έχει μια ατέλειωτη λίστα με δυνατότητες. Έχοντας αυτό κατά νου, δεν θα πρέπει να εκπλήσσει κανέναν το γεγονός, ότι οι πιο όμορφοι άντρες από κάθε γωνιά του πλανήτη, καταλήγουν εδώ. Ένας απλός περίπατος στο δρόμο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ίσως σας φέρει αντιμέτωπες με τον άντρα των ονείρων σας. Έτσι κυρίες μου, καλλωπιστείτε ακόμα και όταν πρόκειται να πάτε για να βάλετε πλυντήριο και ίσως ο γοητευτικός πρίγκιπας σας κλείσει ένα ραντεβού για να σας γνωρίσει στην κορυφή του Empire State Building. (Οι παντρεμένες, ζητήστε από το ξενοδοχείο να σας βάλει πλυντήριο)

1. Στοκχόλμη, Σουηδία


Οι Σουηδοί, έχουν παρεξηγηθεί από πολλούς. Αναφέρονται ως κρύοι και μοναχικοί.  Γενικά όμως, θεωρούνται κομψοί και καλαίσθητοι λόγω των σκανδιναβικών χαρακτηριστικών τους, με πλεονέκτημα το ύψος τους. Αλλά αυτό που τους κάνει πραγματικά μοναδικούς; Παρά το γεγονός ότι πρέπει να έχετε υπομονή με το παράξενο τελετουργικό γνωστό ως σουηδικό φλερτ, από τη στιγμή που θα κατακτήσετε την καρδιά και τη φαντασία του, θα σας είναι πιστός για μια ζωή. (Οι παντρεμένες, πάρτε σκύλο)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου