a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Οι 10 πόλεις με τις πιο όμορφες γυναίκες

Μετά απο έρευνα στις απόψεις των ταξιδιωτών ανα τον κόσμο, καθώς και της κοινότητας του Διαδικτύου παρουσιάζουμε τις Top Ten πόλεις του κόσμου με τις ομορφότερες γυναίκες. Κάθε πόλη στη λίστα αυτή, θα σας κάνει να θέλετε να την επισκεφτείτε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Καθοριστικοί παράγοντες για τη βαθμολογία των πόλεων που λήφθηκαν υπόψιν:

1)Ποιότητα ομορφιάς των γυναικών (αντικειμενική μέσα απο το δείγμα),

2)Ποσοστό των γυναικών σε σχέση με τους άντρες στην περιοχή

3)Ευκολία προσέγγισης των γυναικών.



10. Άμστερνταμ - Ολλανδία


Φυσικά και το Άμστερνταμ θα ήταν στη λίστα. Σε αυτή την πόλη οι γυναίκες ανεβαίνουν καβάλα στα ποδήλατα τους με καυτά σορτσάκια και φορέματα. Οι γυναίκες στην Ολλανδία είναι καταπληκτικές με πολλούς τρόπους, πρώτα απο όλα είναι trendy (με την καλή έννοια) εξαιρετικά όμορφες στην πλειοψηφία τους, καθώς και διασκεδαστικές, βασικά τα πάντα στην Ολλανδία είναι διασκέδαστικά. Είναι το είδος των κοριτσιών που απλά θέλετε να τις έχετε για κοπέλες αντί για γκόμενες.

9.Τέλ Αβίβ - Ισραήλ


Το Ισραήλ έχει μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Λίγο τα πράσινα μάτια που είναι ιδιαίτερα ελκυστικά, λίγο τα καστανά μαλλιά, δε θέλει και πολύ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο Ισραήλ οι γυναίκες άνω των 18 ετών οφείλουν να πάνε στο στρατό, υποχρεωτικά, και αυτό φυσικά σημαίνει πως εαν σκοπεύεις να το παίξεις ο καλύτερος φίλος ενός ισραηλινού κοριτσιού, πρέπει να το ξανασκεφτείς γιατί εκει κάτω έχουν ούζι και καλάζνικοφ και μπορεί κάλλιστα να σου κόψει τον κώλο ή και κάτι άλλο που έχεις σε αφθονία απο τη φύση. Εντάξει υπερβολές, αλλά να το έχεις απλά κατα νού.

8.Μόντρεαλ – Καναδάς


Η εξαιρετική γεύση της Γαλλίας, αλλά με την.... καταπράσινη θέση του Καναδά στον παγκόσμιο χάρτη, κάνουν το Μόντρεαλ να είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες πόλεις του κόσμου , σε ποιότητα ζωής, και γεμάτο με όμορφες γυναίκες.
Τόσα πολλά πανεπιστήμια και κολλέγια και τόσες πολλές γυναίκες με την αίσθηση της μόδας και την επιθυμία που έχουν για τη φροντίδα του σώματός τους. Ένα από τα καλύτερα σημεία που αξίζει να αναφερθούν, είναι ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες μιλούν και Γαλλικά δηλαδή τη γλώσσα της αγάπης. Οπότε βρείτε αμέσως ένα εισητήριο , χωρίς επιστροφή φυσικά και πηγαίνετε ένα ταξίδι στο Μόντρεαλ, ώπου και θα βρείτε την δικιά σας καναδέζα, που θα σας ψυθιρίζει στα γαλλικά – all night long .

7.Καράκας – Βενεζουέλα


Το Καράκας είναι η πρωτεύουσα της Βενεζουέλας. Για την ιστορία, η Βενεζουέλα είναι η χώρα με τους περισσότερους τίτλους Μις Υφήλιος στα καλλιστεία από κάθε άλλο έθνος, ως εκ τούτου μπορείτε να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται. Οι γυναίκες του Καράκας είναι τόσο όμορφες που κάνουν τις γυναίκες στην Βραζιλίας άσχημες, καταλάβατε τώρα ; Επίσης είναι εξαιρετικά εύκολο να τις μιλήσετε στο άσχετο και να περάσετε μαζί τους, ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με κάθε είδους δραστηριότητες που μπορείτε να φανταστείτε..

6.Μόσχα – Ρωσία


Η Μητέρα του κομμουνισμού Ρωσία θα σας κάνει να χάσετε την μπάλα κυριολεκτικά. Μία βόλτα στο μετρό της Μόσχας και θα δείτε περισσότερες όμορφες γυναίκες απο ότι θα βλέπατε σε έναν ολόκληρο χρόνο στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο το ύψος, αλλα επίσης τα ξανθά μαλλιά, και τα μπλε μάτια των γυναικών που κάνουν τη Μόσχα εμπειρία ζωής. Εκπληκτικό επίσης είναι και το επίπεδο φιλικότητας που θα συναντήσετε, έχουν και μία μικρούλα προτίμηση στους Μεσογειακούς τύπους, οπότε μπορείτε να φανταστείτε. Είναι μια μοναδική εμπειρία, όταν αυτό που φαίνεται σαν η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο σας πλησιάζει για να ζητήσει ένα τσιγάρο, ναι απο εσένα. Σίγουρα την πρώτη φορά, λογικά θα τα κάνετε ολίγον σκατά, αλλά μην ανησυχείτε, θα υπάρξουν πολλές περισσότερες ευκαρίες στο ταξίδι σας!

5.Καλιφόρνια – Λός Άντζελες ΗΠΑ


Δε μπορούν να ειπωθούν και πολλά για κορίτσια απο το L.A, αλλά νομίζω ότι θα βρείτε κατά την άφιξη σας,ότι τόσα πολλά μπορούν να ειπωθούν στην πραγματικότητα που θα έχετε έλλειψη λέξεων. Οι γυναίκες του Λος Άντζελες είναι σε άλλο επίπεδο, σε αντίθεση με τις περισσότερες που έχετε συναντήσει.
Όλοι οι όμορφοι άνθρωποι από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μαζευτεί σα σμήνος σε αυτή τη Μέκκα, δροσεροί έρχονται για να ζήσουν, να εργαστούν, και να προσπαθήσουν να "βάλουν τη ζωή τους σε μία αταξία".
Αυτό ακριβώς δηλαδή που είχαν κατα νού και οι Beach Boys όταν ηχογραφούσαν το California Dreamin.
4.Βάρνα – Βουλγαρία


Η Βουλγαρία είναι μια χώρα με πολλά παράθυρα στη νομοθεσία σχετικά με τα ναρκωτικά, έχει φτηνή βότκα και πάμφθηνες μπύρες, νεροτσουλήθρες στην παραλία και μερικές από τις καλύτερες φυσικές ομορφιές του κόσμου. Στη Βάρνα θα βρείτε καφετέριες με φουσκωτά έπιπλα, σαγιονάρες και g-strings παντού , ώπου και να στρίβετε το κεφάλι σας. Επίσης θα δείτε μέσα απο μερικά διάφανα παντελόνια σε κάθε γωνιά της πόλης και τόπλες ηλιοθεραπεία χωρίς καμία ντροπή. Επιπλέον, οι γυναίκες αλλα και οι άντρες στη Βουλγαρία τρέφουν μία μεγάλη αγάπη για το σώμα τους. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της Βουλγαρίας όμως είναι η γοητεία και η ομορφιά που θα βρείτε σε αυτές τις εντυπωσιακές γυναίκες. Και το καλύτερο; Εχουν μία μεγάλη αδυναμία στους Έλληνες, οπότε οργανώστε το επόμενο ταξίδι σας και πάρτε την ανηφόρα που οδηγεί στη Βάρνα.


3.Μπουένος Άιρες – Αργεντινή


Το Μπουένος Άιρες είναι πραγματικά μια από τις πιο εκπληκτικές πόλεις στο στο δυτικό ημισφαίριο. Η πόλη διαθέτει ένα τεράστιο πλούτο όμορφων γυναικών σε μια κλίμακα αναλογίας αντρών γυναικών που δε θα συναντήσετε πουθενά αλλού στον κόσμο. Οι γυναίκες του Μπουένος Άιρες είναι πανέμορφες, και φυσικά έχουν καταπληκτικό σώμα. Σχεδόν κάθε γυναίκα στο Μπουένος Άιρες είναι ένα μοντέλο που περιμένει να ανακαλυφθεί..... από εσάς φυσικά! Τα πάρτι στα κλάμπ είναι θρυλικά και οι γυναίκες όμορφες, προσιτές, και διασκεδαστικές. Viva!

2.Κοπεγχάγη – Δανία
 


Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών της Κοπεγχάγης είναι κατά πάσα πιθανότητα οι πιο προσιτές γυναίκες που θα συναντησετε σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης, αυτές οι γυναίκες είναι πολύ πιο απελευθερωμένες σεξουαλικά από τις περισσότερες άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Πάντα έτοιμες για τρελίτσες στους χώρους εργασίας και για μία βόλτα προς το τοπικό μπαρ για ένα ποτό ή δύο. Ο ρυθμός της ζωής εδώ είναι αργός και οι γυναίκες ικανές να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων για να ξεφύγουν απο το ψύχος που επικρατεί. Στην Κοπεγχάγη,κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, θα βρείτε τον εαυτό σας σε πολλές περιπτώσεις «ψαρέματος» και στο μάτι πολλών γυναικών. Ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό ταξίδι και πάρτε απαραίτητα το πιό ζεστό μπουφάν σας, θα το χρειαστείτε.

1.Στοκχόλμη - Σουηδία


Κάθε γυναίκα στη Στοκχόλμη είναι εκπληκτικά όμορφη. Πηγαίνεις μία βόλτα στο μανάβικο για να αγοράσεις τομάτες και το κορίτσι πίσω από τον πάγκο εύκολα θα μπορούσε να είναι ένα αμερικανικό μοντέλο ή κουνελάκι του Playboy. Επίσης, αυτές οι γυναίκες ξέρουν να περνούν καλά.
Οι γυναίκες εδώ είναι επίσης εξαιρετικά μορφωμένες και φιλικές. Όλες μιλάνε αγγλικά με τέλεια προφορά και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο επικοινωνίας. Αυτές οι γυναίκες σε κάνουν να νιώθεις καλά με κάθε τρόπο.



3 σχόλια:

  1. Κάποιες έχουν αρκετά...προσόντα και κάποιες άλλες ίσως να χρειάζονται βοή8εια. Δεν είναι κακό. Είναι? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διακρινω μια υποτιμηση προς τις Ελληνιδες;; ξενερωτες κ ξυλοκοτες ειναι ολες!σαν τους Ελληνες πουθενα φιλος ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω οτι οι πιο όμορφες γυναίκες είναι στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή