a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Οι 10 πιο περίεργες συνήθειες ζώων στο sex


Παρακάτω θα δείτε μία λίστα με τις πιο περίεργες συνήθειες που έχουν διάφορα ζώα στο σεξ! Ορισμένα από αυτά δε θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Νο 10: ΒΟΝΟΒΟ


Aυτά τα πιθήκια είναι εθισμένα 100% στο σεξ. Είναι το μόνο πράγμα που σκέφτονται! Για την ακρίβεια, επιλύουν οποιαδήποτε κατάσταση αντιμετωπίζουν με το σεξ. Κάνουν σεξ για να χαιρετήσουν ο ένας τον άλλον, για να επιλύσουν τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους, για να διαπραγματευτούν για το φαγητό τους και για ότι άλλο πρόβλημα προκύψει. Το σεξ των Bonobo μοιάζει πολύ με αυτό που κάνουν οι άνθρωποι (αμοιβαίος αυνανισμός, στοματικός έρωτας και διάφορα άλλα…) Αποτέλεσμα αυτής της έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας είναι ότι αποτελούν μία απόλυτα φιλειρηνική φυλή!

Νο 9: Θαλασσοπούλι Frigatebird


Το πουλί αυτό είναι πολύ ρομαντικό στην καρδιά… και στο λαιμό! Για να ζευγαρώσει αυτό το είδος πουλιού γίνεται το εξής: Το αρσενικό φουσκώνει το λαιμό του. Τότε το θηλυκό ψάχνει ποιό από όλα τα αρσενικά έχει τον πιο μεγάλο και πιο κόκκινο λαιμό. Από τη στιγμή που το ζευγάρι θα σμίξει, το αρσενικό απλώνει τα φτερά του για να καλύψει τα μάτια του θηλυκού ώστε αυτό να μη βρει άλλο γαμπρό με μεγαλύτερο λαιμό! Είναι ο ορισμός του ζηλιάρη! Αλήθεια, η συμπεριφορά αυτή του αρσενικού δε μοιάζει λίγο πολύ και με τη δική μας συμπεριφορά;

Νο 8: Μέλλισσα


To σεξ, δεν είναι ευχάριστο, ειδικά για τις αρσενικές μέλισσες. Στη πραγματικότητα είναι μία αποστολή αυτοκτονίας! Όταν η παρθένα βασίλισσα είναι σεξουαλικά ώριμη, επιλέγει μία ντουζίνα αρσενικές μέλισσες ως μνηστήρες της. Από αυτούς επιλέγει έναν και μοναδικό. Και  εδώ έρχεται το πραγματικά δυσάρεστο μέρος της όλης υπόθεσης: Τη στιγμή του ζευγαρώματος, τα γεννητικά όργανα του αρσενικού, στην κυριολεξία σκάνε εντός της βασίλισσας! Ο λόγος είναι ότι ο μνηστήρας θέλει να είναι σίγουρος ότι γονιμοποίησε τη βασίλισσα του. Έτσι θυσιάζει τον εαυτό του, χάρην της αναπαραγωγής. Η πράξη, είναι 100% θανατηφόρα.

No 7: Ακάρεα


Τα ακάρεα, είναι βάρβαροι σεξουαλικά με όλη τη σημασία της λέξεως. Με το που γεννηθούν είναι σεξουαλικά ώριμα και αναζητούν την την γονιμοποίηση. Το κακό είναι όμως ότι δεν έχουν ιδέα από αιμομιξία. Το πρώτο τους θύμα είναι οι αδερφές του και ίσως και η ίδια τους η μητέρα.

Νο 6: Πάντα


Το πορνό με τα Πάντα, υπάρχει! Και εξηγώ αμέσως τι εννοώ. Καθώς τα Πάντα απειλούνται με εξαφάνιση, η αναπαραγωγή τους μέσα στην αιχμαλωσία είναι απαραίτητη. Το πρόβλημα όμως είναι ότι τα Πάντα έχουν μειωμένη επιθυμία για σεξ. Έτσι ένα κέντρο ερευνών στη Κίνα αποφάσισε να δημιουργήσει το Panda-porno προκειμένου να καταφέρει να διεγείρει τα ζώα. Και τα κατάφερε!!

Νο 5: Ύαινα


Το να κάνει μία αρσενική ύαινα σεξ με μία θηλυκή, μοιάζει με το να βάζεις ένα όπλο σε μία πολύ στενή θήκη. Αυτό γιατί τα θηλυκά έχουν ένα περίεργο μηχανισμό στο σώμα τους, μία διευρυμένη κλειτορίδα. Στη σεξουαλική επαφή, εξέρχεται του σώματος και το αρσενικό πρέπει να εφαρμόσει τέλεια… Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο! Επίσης, η γέννα πραγματοποιείται από το ίδιο όργανο! Άουτς….

Νο 4: Garter snake


Aυτά τα φίδια, δεν έχουν διόλου ηθικές αναστολές. Ένας μεγάλος αριθμός αρσενικών, μαζεύονται πάνω από μόνο ένα θηλυκό μέσα σε ένα λάκκο που ξεχειλίζει από φερομόνες. Οι φερομόνες αυτές, εκκρίνονται από το θηλυκό για να καλέσει τους μνηστήρες της, οι οποίοι και πλησιάζουν για τη γονιμοποίηση. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Το παράξενο όμως της όλης υπόθεσης είναι ότι υπάρχουν και φίδια όπου εκκρίνουν φερομόνες με τις οποίες διεκδικούν και θηλυκά και αρσενικά φίδια. Ο λόγος ίσως να είναι ότι αυτό που επιδιώκουν είναι η θερμότητα που προσφέρει το σώμα του παρτενερ.

Νο 3: Δελφίνια


Τα δελφίνια έχουν μία κακή συνήθεια! Θα λέγαμε ότι καθοδηγούνται από το πέος τους. Το χρησιμοποιούν δηλαδή ως ένα μηχανισμό εξερεύνησης. Παρά όμως την εκτεταμένη χρήση του, τα αρσενικά δελφίνια είναι πολύ κακοί εραστές καθώς εκσπερματώνουν μόλις σε δώδεκα δευτερόλεπτα!

Νο 2: Clownfish


Τα Clownfish έχούν μία πολύ ξεχωριστή ιδιότητα! Μπορούν να αλλάξουν φύλλο, εντελώς φυσικά χωρίς καμία χειρουργική επέμβαση! Χωρίζονται σε θηλυκά, αρσενικά που μπορούν να γονιμοποιήσουν και αρσενικά που δε μπορούν να γονιμοποιήσουν. Όταν λοιπόν τα θηλυκά πεθάνουν τότε τα αρσενικά αλλάζουν φύλλο κατά το δοκούν και μετατρέπουν τους εαυτούς τους σε αρσενικά που δε μπορούν να γονιμοποιήσουν!

Νο 1: Σαλιγκάρι


Τα σαλιγκάρια μπορούν να χαρακτηρισθούν σαν είδος ερμαφρόδιτο. Αυτό εν ολίγοις, σημαίνει ότι το σαλιγκάρι διαθέτει και αρσενικά αλλά και θηλυκά όργανα αναπαραγωγής. Για να γίνει εφικτή η γονιμοποίηση πρέπει το σαλιγκάρι να ζευγαρώσει με ένα άλλο σαλιγκάρι και να έρθουν σε επαφή με τα αντίθετα γεννητικά όργανα.



Πηγή:  alexiptoto.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου