a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Οι 19 πιο σατανικες γυναικες στην ιστορια του κοσμου

Συνήθως, όταν ακούμε για έναν φόνο, έχουμε στο μυαλό μας τους πιο βίαιους, επιθετικούς, πολεμοχαρείς, αιμοσταγείς και σε αρκετές περιπτώσεις διεστραμμένους άνδρες, που έμειναν στην ιστορία για τα, λιγότερο ή περισσότερο, ειδεχθή εγκλήματά τους. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με την γυναικεία μοχθηρία
Στην λίστα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι πιο σατανικές γυναίκες όλων των εποχών, που έμειναν στην ιστορία για τα στυγερά τους εγκλήματα. Εγκλήματα πέρα από κάθε φαντασία και λογική.

Βασίλισσα Μαίρη (1516-1558)
Θύματα: Εκατοντάδες

Η Μαίρη, η τέταρτη σε σειρά μονάρχης της δυναστείας Tudor, έχει μείνει στη μνήμη μερικών ως αυτή που προσπάθησε να γυρίσει την Αγγλία στα καθεστώτα της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Ήταν υπεύθυνη για την εκτέλεση εκατοντάδων θρησκευόμενων. Από εκεί της βγήκε και το ψευδώνυμο «Αιματηρή Μαίρη» (Bloody Mary).
Ήταν το μοναδικό παιδί του βασιλιά Henry VIII και της Αικατερίνης του Aragon, που έζησε μετά τον τοκετό. Φοβούμενοι τις κυρώσεις για την "απείθειά τους", περίπου 800 Προτεστάντες εγκατέλειψαν την πατρίδα τους και δεν επέστρεψαν μέχρι το θάνατό της.

Μίρα Χίντλεϊ (1942-2002)
Θύματα: 5

Αγγλίδα serial killer είχε ως «χόμπι»...τον βιασμό, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες μικρών παιδιών, Μαζί με τον ...συνεργάτη της, Ίαν Μπρέιντι, έδρασαν το '60 στην περιοχή του Μάντσεστερ και αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν υπεύθυνοι για τη δολοφονία 3 παιδιών, ηλικίας 10-12 και δύο εφήβων, ηλικίας 16 και 17.
 



Ιζαμπέλα της Καστίλης (1451-1504)
Θύματα:  άγνωστο

Η Ιζαμπέλα η Πρώτη της Ισπανίας και ο σύζυγος της Φερδινάνδος ο Δεύτερος, έθεσαν τα θεμέλια για την πολιτική ένωση της Ισπανίας, υπό τον εγγονό τους, Κάρολο τον Πρώτο. Με τη δική της διαταγή, ο Τομάς ντε Τορκεμάδα έγινε ο πρώτος ανακριτής της Ιεράς Εξέτασης, με καθήκον να «καθαρίσει» την θρησκεία. Στις 31 Μαρτίου του 1492 περίπου 200 χιλιάδες Εβραίοι και Μουσουλμάνοι εγκατέλειψαν την Ισπανία. Κάποιοι άλλοι αλλαξοπιστήσαν, μόνο και μόνο για τους ανακρίνουν περαιτέρω, για να βρουν κι άλλους «παράνομους». Το αξιοπερίεργο είναι ότι το 1974, ο Πάπας ο Παύλος VI, θέλησε να την ...; αγιοποιήσει. Για την Καθολική Εκκλησία, θεωρείται ακόμα και σήμερα ως πιστή υπηρέτης του Θεού.


Μπέβερλι Άλιτ (1968)
Θύματα: 4

Η Μπέβερλι Γκέιλ Άλιτ είναι συνώνυμη με τον «Άγγελο του Θανάτου». Εργαζόταν στην κλινική του Λίνκολνσάιρ της Αγγλίας, ως παιδιατρική νοσοκόμα και κατηγορήθηκε για τη δολοφονία 4 παιδιών και για τον τραυματισμό 5, το 1991. Η μέθοδος της: θανάσιμη δόση ινσουλίνης κι όποτε εκείνη αποτύγχανε, απλά έπνιγε το θύμα. Η Άλιτ είχε επιτεθεί συνολικά σε 13 παιδιά, σε ένα διάστημα μόνο 58 ημερών, πριν συλληφθεί από τις Αρχές


Μπελ Γκάνες (1859-1931)
Θύματα: 4+

Η Γκάνες είναι μια από τις διασημότερες serial killers της Αμερικής. Με ύψος 1.83 και βάρος 91 κιλά, έσπερνε τον τρόμο και τον ... φόβο σε όλους όσους έρχονταν σε επαφή μαζί της. Φημολογείται ότι σκότωσε τους 2 συζύγους της και όλα της τα παιδιά, αν και αποδείχθηκαν μόνο οι φόνοι των ερωτικών της συντρόφων και των 2 κόρων της, Μιρτλ και Λούσι. Από ότι φαίνεται το έκανε για να παίρνει την αποζημίωση της ασφάλειας.




Μαίρη Αν Κότον (1832-1873)
Θύματα: 20+

Το βασικό, φονικό της όπλο ήταν το αρσενικό και τα θύματα που δηλητηριάστηκαν αγγίζουν τα 20. Η Αγγλίδα Μαίρη Αν στα 20 της χρόνια παντρεύτηκε τον Ουίλιαμ Μάουμπρεϊ και μετακόμισε στο Πλίμουθ του Ντέβον. Το ζευγάρι έκανε 5 παιδιά, εκ των οποίων τα 4 πέθαναν από γαστρικό πυρετό και στομαχόπονους. Η Μαίρη Αν γέννησε, ύστερα, άλλα 3 παιδιά, που πεθάνανε όλα. Λίγο αργότερα, το 1865 έφυγε από τη ζωή και ο άντρας της, λόγω στομαχικής διαταραχής. Η σύζυγος του έλαβε αποζημίωση το σεβαστό, για την εποχή, ποσό της τάξεως των 35 λιρών. Παντρεύτηκε και δεύτερη φορά. Και ο δεύτερος σύζυγός της πέθανε από (.....) στομαχικές διαταραχές, όπως και το εναπομείναν παιδί της από τον πρώτο της γάμο. Σύμφωνα με τον Τύπο της εποχής, ταξιδεύοντας στη Βόρεια Αγγλία, “έχασε” τρεις συζύγους, έναν εραστή, ένα φίλο, τη μητέρα της και δώδεκα παιδιά, όλα από στομαχικές διαταραχές και πυρετό. Καταδικάστηκε σε θάνατο δια απαγχονισμού το Μάρτιο του 1873. Ο θάνατός της ήταν αργός και βασανιστικός.

Ίλς Κοχ (1906-1967)
Θύματα: Άγνωστο

Η Ίλς ήταν η γυναίκα του Καρλ Κοχ, αρχηγού στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Buchenwald, από το 1937 μέχρι το 1941 και του Majdanek, από το 1941 έως το 1943. Η Ίλς ήθελε να παίρνει κάποια μικρά σουβενίρ από το δέρμα των νεκρών φυλακισμένων, με διακριτά τατουάζ. Ήταν γνωστή ανάμεσα στους κρατουμένους, ως η «Μάγισσα του Buchenwald» ή η «Σκύλα του Buchenwald» λόγω του σαδισμού που την χαρακτήριζε. Το 1937 κατέφθασε στο στρατόπεδο, όχι σαν φύλακας, αλλά σαν τη σύζυγο του αρχηγού. Εκεί, άρχισε να βασανίζει τους εγκλεισμένου. Το 1940 έχτισε ένα γήπεδο που κόστισε πάνω από 250 χιλιάδες φράγκα, τα οποία έκλεψε από τους φυλακισμένους του στρατοπέδου. Την 1η Σεπτεμβρίου του 1967, κρεμάστηκε στις γυναικείες φυλακές Aichach.

Ίρμα Γκρίζ (1923-1945)
Θύματα:  Άγνωστο

Η Γκιζ «δούλευε» στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως των Ναζί, Ravensbrόck, Auschwitz και Bergen-Belsen. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο αδίστακτους εγκληματίες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, λόγω της βίαιης και σαδιστικής συμπεριφορά της. Μαστίγωνε χωρίς λόγο τις Εβραίες τρόφιμες των φυλακών, στις οποίες ήταν υπεύθυνη, τις άφηνε να φαγωθούν από άγρια σκυλιά, της πυροβολούσε κατά βούληση.


Κάθριν Νάιτ (1956- )
Θύματα: 1

Η Κάθριν Νάιτ καταδικάστηκε τον Οκτώβριο του 2001 για το φόνο του συζύγου της, Τσαρλς Τόμας Ράις. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συμπεριφερόταν βίαια. Παλιότερα είχε σπάσει τα δόντια του πρώην συζύγου της και είχε κόψει το λαιμό του κουταβιού ενός άλλου συντρόφου της. Στις 29 Φεβρουαρίου η Νάιτ μαχαιρώνει πάνω από 37 φορές τον άντρα της, σε όλο του το σώμα. Δεν ήταν τυχαίο ή εν βρασμώ ψυχής, αφού ο Πράις είχε δεχτεί αλλεπάλληλες απειλές στο παρελθόν.
Όταν αυτός ξεψύχησε, αφού οι περισσότερες πληγές ήταν τόσο βαθιές, που είχαν «τρυπήσει» τα ζωτικά του όργανα, η Νάιτ του έβγαλε την πέτσα, την πέρασε σε ένα γάντζο και την κρέμασε πάνω στην πόρτα του σαλονιού. Μετά τον αποκεφάλισε, έβαλε το κεφάλι του σε μια κατσαρόλα μαζί με λίπος από τα οπίσθια του και μερικά λαχανικά. Είχε σκοπό να ταΐσει τα ίδια τα παιδιά της με το κρέας του πατέρα τους. Ευτυχώς η αστυνομία την συνέλαβε πριν γυρίσουν τα παιδιά από το σχολείο.


Ελίζαμπεθ Μπάθορι (1560- 1614)
Θύματα: Άγνωστο

Η Μπάθορι ήταν κόμισσα της Ουγγαρίας. Θεωρείται πλέον η πιο γνωστή δολοφόνος κατά συρροή στην ιστορία της Ουγγαρίας και της Σλοβακίας, κι έχει μείνει στη μνήμη όλων ως η «Αιματηρή Κυρία του Αchtice».
Μετά το θάνατο του συζύγου της, εκείνη μαζί με τους 4 συνεργούς της κατηγορήθηκαν για το βασανισμό και τη δολοφονία δεκάδων παιδιών και νεαρών κοριτσιών. Το 1610 αναγκάστηκε να εγκλειστεί στο κάστρο Αchtice, όπου και πέθανε 3 χρόνια αργότερα.
Λόγω της κοινωνικής θέσης της δε δικάστηκε ποτέ, παρέμεινε ωστόσο υπό κατ'οίκον περιορισμό μέχρι το θάνατό της. Λέγεται ότι συνήθιζε να κάνει μπάνιο στο αίμα των θυμάτων της, ενώ μαρτυρίες της εποχής, έκαναν λόγο για βασανιστήρια μέχρι θανάτου εις βάρος όσων έπεφταν στα χέρια αυτής και των συνεργών της.
Μεταξύ άλλων, λέγεται ότι δάγκωνε τη σάρκα από τα πρόσωπα των θυμάτων της, χρησιμοποιούσε αιχμηρά αντικείμενα σε διάφορα σημεία του σώματος και τα γεννητικά όργανα και τα άφηνε να πεθάνουν από την πείνα.

Ουλιαμίνα «Μίνι» Ντιν (1844 – 1895)
Θύματα: 3+

Η Μίνι Ντιν ήταν η πρώτη και η μοναδική γυναίκα στην ιστορία της Νέας Ζηλανδίας που εκτελέστηκε. Κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, είναι λογικό μια ανύπαντρη μητέρα να στιγματιζόταν στην κοινωνία και να θεωρούταν περιθωριοποιημένη.
Αυτό εκμεταλλευόταν και η σατανική Ντιν, η οποία «βοηθούσε» τις ανύπαντρες κοπέλες, παίρνοντας υπό την προστασία της τα παιδιά τους με αντάλλαγμα μια μηνιαία χρηματική συνδρομή. Φυσικά, δεν είχε ποτέ στο μυαλό της να τα μεγαλώσει η ίδια: τρία πτώματα μικρών παιδιών βρέθηκαν θαμμένα στη φάρμα της και οι φήμες μιλούσαν για πολύ περισσότερα θύματα.
Η Ουλιαμίνα Ντιν εξακολουθούσε να λαμβάνει τα χρήματα των μητέρων τους, τα οποία βέβαια χρησιμοποιούσε για να βελτιώσει τη δική της ζωή.


Ελισάβετ Ι της Αγγλίας (1533 – 1603)
Θύματα: Εκατοντάδες

Παρόλο που είχε κάνει και καλά πράγματα για την πατρίδα της, στην πραγματικότητα η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ένας σατανικός τύραννος. Επέτρεπε την πειρατεία στα ισπανικά πλοία, ενθάρρυνε το εμπόριο σκλάβων, εκτέλεσε εκατοντάδες καθολικούς σε Αγγλία και Ιρλανδία για να «εξοντώσει» τον Καθολικισμό, και αφού φυλάκισε για 19 χρόνια την βασίλισσα Μαίρη της Σκωτίας, την σκότωσε.
God save the Queen…
 
Ρόζμαρι Ουέστ (1953-)
Θύματα:12+


Μαζί με τον άντρα της, Φρεντ, η Ρόζμαρι Ουέστ, που εργαζόταν ως ιερόδουλη, συνήθιζαν να «ψωνίζουν» έφηβες από στάσεις λεωφορείων, να τις παίρνουν σπίτι, να τις βιάζουν και να τις σκοτώνουν. Το 1992 ο σύζυγός της συνελήφθει με την κατηγορία βιασμού της 13χρονης κόρης του και η ίδια για κακοποίηση ανηλίκων.
Η Ουέστ δεν ομολόγησε ποτέ τα εγκλήματα της, αλλά λίγο μετά την αυτοκτονία του άντρα της σε φυλακή της Μεγάλης Βρετανίας, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, παρόλο που δεν υπήρχαν αρκετά ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της.


Δωροθέα Πουέντε (1929-)
Θύματα:9

Η Πουέντε είναι μια από τις ελάχιστες γυναίκες serial killers της Αμερικής η οποία διηύθυνε ένα οικοτροφείο όπου σκότωνε κάποιους από τους ανθρώπους που έμεναν μαζί της και πλαστογραφούσε τις υπογραφές τους για να λαμβάνει το επίδομα πρόνοιας.
Στα θύματα της συμπεριλαμβάνονταν αλκοολικοί και σχιζοφρενείς. Ένα θύμα της, που βρέθηκε θαμμένο στην αυλή της, είχε κομμένο το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια του. Όταν άφηνε κάποιον να επιζήσει, του απαγόρευε να αγγίξει το τηλέφωνο ή να γράψει γράμμα και έπαιρνε όλα τα λεφτά του. Η Δωροθέα Πουέντε δεν έχει δείξει ίχνος μετάνοιας όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή τη στιγμή εκτίει την ισόβια ποινή της στη φυλακή.
 
Έλενα Τσαουσέσκου (1916 – 1989)
Θύματα: Αμέτρητα

Η γυναίκα του πρώην πρόεδρου της Ρουμανίας εκτελούσε εντελώς αντισυμβατικά τα καθήκοντα της ως αντιπρόεδρος της χώρας της: είχε απαγορέψει την αντισύλληψη, είχε αρνηθεί την ύπαρξη του AIDS με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια από τις μεγαλύτερες επιδημίες του ιού στον δυτικό κόσμο.
Τα ορφανοτροφεία σε όλα τη χώρα είχαν γεμίσει ασφυκτικά με μωρά και παιδιά ανεπιθύμητα από τους γονείς τους, αφού δεν είχαν άλλη λύση πέρα από το να τα γεννήσουν. Όταν εκτελέστηκε το 1989, η τελευταία της κουβέντα στον εκτελεστή της και στον κόσμο ήταν «Άντε στο διάολο».

Μέριμπεθ Τάινινγκ (1942-)
Θύματα: 9

Η παιδοκτόνος Τάινινγκ σκότωνε ένα προς ένα και τα επτά παιδιά τα οποία γεννούσε, αλλά περιέργως όλοι οι θάνατοι αποδίδονταν σε φυσικά αίτια: μηνιγγίτιδα, εγκεφαλική παράλυση, σύνδρομο του Ρέγιες κ.τ.λ. Όταν όμως πέθανε μυστηριωδώς και το υιοθετημένο, όγδοο της παιδί, οι γιατροί άρχισαν να έχουν υποψίες ότι δεν πρόκειται για κάποια γενετική ανωμαλία. Η Μέριμπεθ τελικά ομολόγησε και εκτίει ποινή από 20 χρόνια έως ισόβια, ενώ οι δύο αιτήσεις αναστολής της (η τελευταία έγινε το 2007) έχουν απορριφθεί.


Κάρλα Χομόλκα (1970-)
Θύματα: 3+

Γεννημένη στον Καναδά, η Κάρλα Χομόλκα παντρεύτηκε τον Πολ Μπερνάντο και η συζυγική τους ρουτίνα ήταν αρκετά διαφορετική από τα συνηθισμένα: Στον ελεύθερο του χρόνο το ζευγάρι βίαζε και σκότωνε νεαρά κορίτσια. Η Κάρλα ήταν το δεξί χέρι του άντρα της, τον βοηθούσε στον βιασμό και βιντεοσκοπούσε τον ξυλοδαρμό και τις δολοφονίες.
Το ανατριχιαστικό είναι ότι ανάμεσα στα τρία γνωστά τους θύματα (λέγεται ότι υπήρξαν κι άλλα πέντε) ήταν και η μικρότερη αδερφή της, Τάμι. Λίγες εβδομάδες πριν η μικρή Τάμι κλείσει τα 16 της χρόνια, η αδερφή της με τον Μπερνάντο την «πότισαν» με ηρεμιστικά και ενώ ήταν αναίσθητη, την βίασαν.
Εκείνη ξυπνώντας, έκανε εμετό χάνοντας ξανά τις αισθήσεις της. Οι δύο βιαστές προσπάθησαν να την επαναφέρουν στη ζωή αλλά όταν είδαν ότι ήταν μάταιο, κάλεσαν ασθενοφόρο, προφασιζόμενοι ότι ήταν ατύχημα.
Η επίσημη αιτία θανάτου ήταν αναρρόφηση, αλλά τρία χρόνια αργότερα, όταν είχαν αποκαλυφθεί και οι υπόλοιποι φόνοι, η Κάρλα ομολόγησε και τη δολοφονία της αδερφής της, με γράμμα στους γονείς της.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι επειδή ομολόγησε τα εγκλήματα της και ενοχοποίησε το σύζυγό της, της επιβλήθηκε ποινή 12 ετών μόνο και αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, εκείνη ζει αμέριμνη κάπου στις Αντίλες μαζί με τον γιο της.


Ντελφίν Λαλαουρί (1775-1842)
Θύματα: 10+

Το σπίτι της Ντελφίν Λαλαουρί στη Νέα Ορλεάνη ήταν κυριολεκτικά ένα σπίτι τρόμου, όπου ο σαδισμός κατείχε τον κύριο λόγο. Στις 10 Απριλίου του 1834, μια φωτιά που ξέσπασε στην κουζίνα της αποκάλυψε όλη την αλήθεια στους άντρες της πυροσβεστικής.
Από ότι διαπιστώθηκε, τη φωτιά έβαλαν δύο σκλάβοι που ήταν αλυσοδεμένοι στο φούρνο της κουζίνας για να τραβήξουν την προσοχή. Μόνο που αυτή η εικόνα ήταν το λιγότερο που αντίκρισαν οι πυροσβέστες όταν μπήκαν στο σπίτι: πάνω από 12 παραμορφωμένα άτομα βρέθηκαν κρεμασμένα στους τοίχους της σοφίτας.
Άλλοι είχαν ραμμένα τα στόματα τους ή ραμμένα τα χέρια τους σε διάφορα σημεία του σώματος τους. Τα περισσότερα θύματα της βρέθηκαν νεκρά, ενώ εκείνοι που ήταν ακόμα ζωντανοί παρακαλούσαν τους πυροσβέστες να τους σκοτώσουν. Μια γυναίκα ήταν κλεισμένη σε ένα κλουβί, με τα κοκάλα της σπασμένα με τρόπο που να θυμίζει καβούρι, μια άλλη ήταν κρεμασμένη χωρίς πόδια και χέρια και κομμάτια της σάρκας της ήταν κομμένα και τοποθετημένα πάνω της έτσι ώστε να μοιάζει με κάμπια.
Η Λαλαουρί δεν πιάστηκε ποτέ…

Aileen Wuornos (1956 - 2002)
Θύματα: 7

Κάποια από αυτά που έχετε ακούσει για την Aileen Wuornos είναι αλήθεια.
Ναι, σκότωσε 7 άνδρες στην Florida. Ναι, ήταν πόρνη. Ναι, μετά από παγίδα που της έστησε η λεσβία πρώην ερωμένη της, μαζί με την αστυνομία, έδωσε μια συγκλονιστική, λεπτομερή ομολογία και κατά τη διάρκεια της δίκης της, υιοθετήθηκε νόμιμα από μια καλοπροαίρετη γυναίκα που ισχυρίστηκε πως έλαβε εντολή από τον Θεό. Είχε πολλές περίφημες και βλάσφημες εκρήξεις σε παραπάνω από μία αίθουσες δικαστηρίου και μετά από τις 6 θανατικές της καταδίκες περίμενε τη σειρά της στην πτέρυγα μελλοθανάτων περισσότερο από κάθε άλλον που βρισκόταν εκεί. Ναι, όλα αυτά είναι αλήθεια.
Η δίκη της Aileen στιγματίστηκε από πολλά ξεσπάσματα της ίδιας, αρκετές αντιφάσεις στους ισχυρισμούς της καθώς και από την απόλυτη προδοσία που ένιωσε βλέποντας την Tyria να καταθέτει ενώπιον όλων εναντίον της. Για μια ακόμη και τελευταία φορά η Lee είχε αγαπήσει και είχε πληγωθεί. Στις 27 Ιανουαρίου ακούστηκε η ετυμηγορία της δίκης.
Οι ένορκοι βρήκαν την Aileen ένοχη για φόνο πρώτου βαθμού του Richard Mallory αρχικά, και καθώς έβγαιναν από την αίθουσα εκείνη σε μια από τις οργισμένες εκρήξεις της φώναξε: «Είμαι αθώα! Με βίασαν! Ελπίζω να σας βιάσουν και εσάς! Αποβράσματα της Αμερικής!» Ομόφωνα καταδικάστηκε σε εκτέλεση στην ηλεκτρική καρέκλα. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 1993 είχε καταδικαστεί 6 φορές σε θανατική ποινή.
Στις 9 Οκτωβρίου του 2002, αφού η Lee ήπιε την τελευταία της γουλιά καφέ, αναλογίστηκε το τέλος , το οποίο ήξερε ότι θα ήταν επίπονο. Αυτό που δεν ήξερε όμως ήταν πως θα της έκαναν μια ένεση με ένα συνδυασμό τριών ναρκωτικών που θα την έκαιγαν τρομερά. Τελικά κλήθηκε να βγεί από το κελί της. Συμφώνησε και δεν την ακούμπησε κανένας φύλακας, καθώς εκείνη έκανε τα λιγοστά βήματα μέχρι την πόρτα του θαλάμου που άνοιγε μπροστά της. Η Lee σταμάτησε για λίγο, όταν είδε το θάλαμο με τους ντυμένους τοίχους και το καλυμμένο στρώμα. Τα μάτια της δάκρυσαν. Οι φύλακες έδεσαν την Lee και οι νοσοκόμοι προχώρησαν στη διαδικασία. Την τελευταία ένεση ακολούθησε μία αναμονή λίγων λεπτών και στις 9.47 π.μ ανακοινώθηκε πως η Lee ήταν νεκρή. Τα τελευταία της λόγια ήταν « Απλά θα ήθελα να πώ ότι φεύγω με το Χριστό και θα ξανάρθω όπως η Ημέρα της Ανεξαρτησίας μαζί με τον Ιησού στις 6 Ιουνίου , όπως στην ταινία, με ένα μεγάλο καράβι. Θα ξανάρθω.»

 



Πηγή:  Christiana / Himaira

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου