a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Σεξ…Ξεκόλλα επιτέλους απ' το κρεβάτι


Έχεις στη διάθεσή σου μια τεράστια παιδική χαρά για σεξ και όμως έχεις κολλήσει με το στρώμα. Εκμεταλλεύσου κάθε γωνία του σπιτιού και κάν' τη ν' αναστενάξει σε όλα τα δωμάτια.

Τα περισσότερα ζευγάρια συμπεριφέρονται σαν να έχουν υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικότητας με το κρεβάτι. Και για να είμαστε δίκαιοι, το κρεβάτι μοιάζει όντως ιδανικό για συνευρέσεις, καθότι είναι το πιο βολικό και πιο άνετο σημείο του σπιτιού για σεξ. Από ποτέ όμως άνετο και βολικό σημαίνει και καλύτερο σεξ;

Η εμμονή με το μαλακό στρώμα από κάποιο σημείο και μετά καταντάει εξόχως βαρετή και αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να αναζητήσεις άλλες φανερές ή κρυφές γωνίες του σπιτιού που μπορούν να φιλοξενήσουν το πάθος σου. Εμείς απαριθμούμε 10 παραμελημένα σημεία μέσα στο σπίτι σου - άλλα προφανή και άλλα αναπάντεχα - στα οποία μπορείς να βγάλεις νέα σεξουαλικά γούστα και απωθημένα. Στο τέλος μπορείς να προσθέσεις και εσύ τα δικά σου οικιακά tips για εντός σπιτιού απόλαυση.

Στο πάτωμα


Είναι ίσως το πρώτο που έρχεται στο μυαλό ως εναλλακτική του κρεβατιού. Όλα τα πατώματα προσφέρονται για σεξ, το παρκέ σίγουρα περισσότερο από το μάρμαρο ή τα πλακάκια και προφανώς οι επιφάνειες με χαλί περισσότερο από τις γυμνές. Για extra άνεση, μπορείς να επιστρατεύσεις τα μαξιλάρια του καναπέ να βοηθήσουν την κατάσταση.

Υπέρ: Βολεύει για μη προγραμματισμένο σεξ μόλις εκείνη περάσει την πόρτα σου, δίνει την αίσθηση του ξαφνικού και αναπάντεχου.

Κατά: Η τριβή επάνω στο πάτωμα ή το χαλί μπορεί να είναι επίπονη.

Ιδανικές στάσεις: doggy style, εκείνη από πάνω, ιεραποστολικό.

Στην κουζίνα


Η κουζίνα είναι το πλέον ερεθιστικό δωμάτιο για ανομολόγητες πράξεις (ή, τουλάχιστον, έτσι υποστηρίζει το Χόλιγουντ). Το τραπέζι του φαγητού παίρνει νέα σέξι τροπή με εκείνη γυμνή και σερβιρισμένη μπροστά σου, οι πάγκοι αποδεικνύονται ακόμη πιο ιδανικοί χάρη στη σταθερότητά τους. Αιφνιδίασε τη την ώρα που ξεκινάει να μαγειρεύει και όταν τελειώσετε παραγγέλνετε απ’ έξω.

Υπέρ: Η αίσθηση του ακατάλληλου, ο αιφνιδιασμός, η κοντινή απόσταση του ψυγείου για παιχνίδια 9 ½ εβδομάδων.

Κατά: αν το τραπέζι δεν είναι σταθερό μπορεί να βρεθείτε σωριασμένοι στο πάτωμα (και να συνεχίσετε εκεί), αν η κουζίνα δεν είναι καθαρή το σεξ μπορεί να αποβεί αηδιαστικότατο, με ψίχουλα και αγνώστου προελεύσεως παχύρρευστα υγρά να κολλάνε στο γυμνό δέρμα σου.  

Ιδανικές στάσεις: Εσύ όρθιος, εκείνη ξαπλωμένη επάνω στο τραπέζι ή στον πάγκο, εσύ όρθιος εκείνη σκυμμένη μπρούμυτα.

Στο μπάνιο


Τίποτα πιο σέξι από το να χωθείς από πίσω της την ώρα που πλένει τα δόντια της και να αρχίσεις να την χαϊδεύεις. Αν υπάρχει επιφάνεια δεξιά και αριστερά από τον νιπτήρα μπορείς να την ανεβάσεις επάνω, αν ο νιπτήρας είναι βιδωτός στον τοίχο θα πρέπει να είσαι προσεκτικότερος – ή να μεταφέρεις τη δράση επάνω στη λεκάνη.  

Υπέρ: ο καθρέφτης απέναντι σας τον οποίο, αν την έχεις γυρισμένη μπρούμυτα, μπορείτε να κοιτάτε και οι δύο.

Κατά: οι κρύες επιφάνειες, ο κίνδυνος να σας μείνει ο νιπτήρας στο χέρι. 

Ιδανικές στάσεις: εσύ από πίσω, εκείνη όρθια κολλημένη στον καθρέφτη, εκείνη ανεβασμένη στον πάγκο εσύ όρθιος μπροστά της, εσύ καθιστός στη λεκάνη, εκείνη από πάνω σου με γυρισμένη την πλάτη. 

Στον καναπέ


Ίσως δεν είναι η πιο πρωτότυπη ιδέα που έχεις ακούσει ποτέ σου, από την άλλη ο καναπές είναι ένα θαυμάσιο και άκρως υποτιμημένο σημείο για σεξ. Και καθώς μιλάμε για το μέρος στο οποίο τα περισσότερα ζευγάρια περνάνε τον περισσότερο χρόνο – δυστυχώς βλέποντας σειρές και τρώγοντας ποπ κορν – ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις την θέση και την χρησιμότητά του μέσα στο σπίτι.

Υπέρ: τα αμέτρητα πιασίματα στα μπράτσα και στα μαξιλάρια του, η μαλακή επιφάνειά του, το ανατομικό σχήμα του που προσφέρεται για όλες τις στάσεις, ίσως και για ακόμη περισσότερες απ’ ότι το κρεβάτι.

Κατά: Δεν υπάρχουν – εκτός ίσως από τον κίνδυνο να τον λερώσετε.

Ιδανικές στάσεις: Όλες και ακόμη περισσότερες.

Στο μπαλκόνι


Τώρα που ανοίγει ο καιρός τι καλύτερο από λίγο al fresco σεξ στην ιδιωτικότητα (εχμ, όχι ακριβώς) του μπαλκονιού σας; Φορώντας όλα τα ρούχα σας, βγείτε να αγναντέψετε για λίγο την μαγευτική θέα στον ακάλυπτο και κάντε το απροκάλυπτα.

Υπέρ: Η αίσθηση πως μπορεί να σας παρακολουθούν.

Κατά: Η διαπίστωση πως όντως σας παρακολουθούν .

Ιδανικές στάσεις: Όρθιοι και οι δύο, face-to-face ή εκείνη γυρισμένη πλάτη, επάνω στην πλαστική καρέκλα από το Ikea.

Κάτω από το κρεβάτι


Παρόμοιο με το πάτωμα, αλλά λίγο πιο ενδιαφέρον καθώς αποτελεί ιδανικό location για φαντασιώσεις. Δίνει την αίσθηση πως αυτό που κάνετε είναι παράνομο, ύπουλο, απαγορευμένο και πως κρύβεστε να μη σας βρουν.

Υπέρ: Η ιδέα πως κρύβεστε ανεβάζει την λίμπιντο - ειδικά αν τυχαίνει όντως να κρύβεστε γιατί βρίσκεστε σε σπίτι μαζί με άλλους.

Κατά: ο περιορισμός στις κινήσεις, η σκόνη, ο κίνδυνος να σφηνώσετε αν το κρεβάτι δεν είναι ψηλό.

Ιδανικές στάσεις: στο πλάι από πίσω, στο πλάι face-to-face.

Μέσα στη ντουλάπα


Θυμίζει τις εποχές που έπαιζες σκοτεινό δωμάτιο και ήθελες να βάλεις χέρι στην συμμαθήτριά σου. Μοναδική προϋπόθεση η ντουλάπα να είναι ολόσωμη και να έχει περιθώριο να χωθείτε μέσα.

Υπέρ: το απόλυτο σκοτάδι, τα ράφια, οι κρεμάστρες και τα ρούχα που μπορούν να αποτελέσουν ιδανικές λαβές και για τους δύο.

Κατά: Το ποιος από τους δύο θα πρέπει να τακτοποιήσει την ντουλάπα αργότερα, ο περιορισμός στις κινήσεις

Ιδανικές στάσεις: Όρθιοι face-to-face, όρθιοι εκείνη σκυμμένη προς τα εμπρός, εσύ καθισμένος στο πάτωμα και εκείνη πάνω σου.

Επάνω στο πλυντήριο


Η βαρετή ώρα της μπουγάδας γίνεται ώρα για σεξ και το πλυντήριο στο γρήγορο πρόγραμμα προσφέρει απλόχερα τις δονήσεις του στο ερωτικό παιχνίδι.

Υπέρ: Η κίνηση του πλυντηρίου δίνει ρυθμό και ανεβάζει την ένταση.

Κατά: η προσοχή στις κινήσεις ώστε να μην σπάσετε το πλυντήριο, το ξενέρωμα αν τελειώσει το πρόγραμμα πριν τελειώσετε εσείς.

Ιδανικές στάσεις: εκείνη σκυμμένη μπρούμυτα επάνω στο πλυντήριο, εκείνη ανεβασμένη επάνω στο πλυντήριο και εσύ όρθιος μπροστά της. 

Μέσα στη ντουζιέρα


Τα κλισέ θέλουν την μπανιέρα ιδανική για υγρό σεξ, όμως η ντουζιέρα είναι μάλλον καλύτερη, αφενός γιατί δεν σε περιορίζει στις κινήσεις όπως μια στενή γούρνα, αφετέρου γιατί το νερό που τρέχει από το ντους είναι ερεθιστικό και δημιουργεί εφέ καταρράκτη.

Υπέρ: το ζεστό νερό που τρέχει, τα πατήματα στη βάση στης ντουζιέρας, οι λαβές στις βρύσες, η μυρωδιά από το σαπούνι. 

Κατά: Ο κίνδυνος να γλιστρήσετε, η αγωνία μην τελειώσει το ζεστό νερό.

Ιδανικές στάσεις: Όλες οι όρθιες.

Στο υπόγειο


Πρόκειται για σεξ εκτός σπιτιού χωρίς να φύγετε ουσιαστικά από το σπίτι. Κατέβασέ τη κάτω να της δείξεις παλιές φωτογραφίες, κράτα τη εκεί για να φτιάξετε σέξι αναμνήσεις. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τα κλειδιά του σπιτιού και μείνετε απ’ έξω.

Υπέρ: Η αίσθηση προχειρότητας, οι πολλές, διαφορετικές γωνίες και επιφάνειες επάνω στη βιβλιοθήκη, στο παλιό τραπεζάκι, στις στοίβες από βιβλία, στο μηχάνημα γυμναστικής telemarketing.

Κατά: Υγρασία, σκόνη, αράχνες, ποντίκια.

Ιδανικές στάσεις:
όσες μπορείς να κάνεις χωρίς να σιχαθείς.



Πηγή: santosight.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου