a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο


Εκατομμύρια τουρίστες αποφάσισαν: Το ξενοδοχείο Four Seasons Resort Hualalai στη Χαβάη, είναι το καλύτερο στον κόσμο. Σε μια τουριστική μελέτη από την ιστοσελίδα του TripAdvisor, τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου τιμήθηκαν με τα βραβεία επιλογής των ' Travellers '. Η κατάταξη γίνεται σύμφωνα με τις απόψεις των εκατομμυρίων χρηστών σε όλο τον κόσμο.

 
Δείτε λοιπόν τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο:



Πρώτη θέση: Four Seasons Resort Hualalai
 






Βρίσκεται στην ακτή του νησιού της Χαβάης, του Big Island. Το ξενοδοχείο διαθέτει 243 δωμάτια και σουίτες, που βρίσκονται σε ένα άνετο διώροφο μπανγκαλόου, ακριβώς πάνω στην παραλία και κοντά στο γήπεδο του γκολφ. € 505 τη βραδιά κοστίζει ένα δίκλινο δωμάτιο. 

Δεύτερη Θέση: Cape Grace στο Κέιπ Τάουν (Νότια Αφρική) 








Είναι από μόνο του μια ιδιωτική προβλήτα. Διαθέτει 120 δωμάτια και σουίτες με θέα στο Table Mountain και το λιμάνι. Το μπαρ του ξενοδοχείου προσφέρει 400 είδη ουίσκι από όλο τον κόσμο. € 450 το κόστος τη βραδιά για ένα δίκλινο δωμάτιο. 


Τρίτη θέση: Το πέντε αστέρων "Onyria Marinha Edition Hotel & Thalasso» 








Είναι περίπου είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο από το Kaskais της Λισαβόνας (Πορτογαλία). Κάποια από τα δωμάτια και τις σουίτες, διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες με τζακούζι και θέα απευθείας στον Ατλαντικό Ωκεανό ή στο γήπεδο του γκολφ. € 360 το κόστος τη βραδιά για ένα δίκλινο δωμάτιο.

 

Τέταρτη θέση: "Rudding Park Hotel" στο Harrogate (Ηνωμένο Βασίλειο)








Διαθέτει ένα σπα και ένα γήπεδο γκολφ με 18 τρύπες, και πολλές ταινίες! Κοστίζει € 171 τη βραδιά για ένα δίκλινο δωμάτιο.

 

Πέμπτη θέση: The Upper House στο Χονγκ Κονγκ.







Με μοντέρνο σχεδιασμό και κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών. Έχει ακόμη κατάστρωμα παρατήρησης με θέα την πόλη. Όμορφη πανοραμική θέα έχει ακόμη και από τη μπανιέρα! Κοστίζει € 540 τη βραδιά για ένα δίκλινο δωμάτιο. 

Έκτη Θέση: Four Seasons Resort, Μαυρίκιος








Καταγάλανα νερά και καταπράσινα βουνά γύρω από ένα υπέροχο ξενοδοχείο. Έχει 123 σπίτια, που δένουν απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον εκεί. € 725 το κόστος ανά διανυκτέρευση.


Έβδομη θέση: The Samaya Bali Seminiyak (Ινδονησία)








Βρίσκεται σε μία απέραντη παραλία. Οι επισκέπτες διαμένουν σε πολυτελείς βίλες, καθεμία από τις οποίες έχει τη δική της πισίνα. € 374 το κόστος ανά διανυκτέρευση.
 


Όγδοη θέση: "Baros Maldivas", Maldives








Είναι ένα μικρό ιδιωτικό νησί. Όμορφες παραλίες και κοραλλιογενείς ύφαλοι, εντυπωσιάζουν τους καλεσμένους. Αποτελείται από πολυτελείς βίλες που έχουν άμεση πρόσβαση στην παραλία, με ιδιωτική πισίνα. Είναι χτισμένα σε ξυλοπόδαρα που βρίσκονται στο νερό. Κοστίζει € 499 ανά διανυκτέρευση.

 

Ένατη Θέση: "Four Seasons Hotel Istanbul" Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) 








Προσκαλεί τους επισκέπτες του, στην καθαρή ιστορία των "Arabian Nights". Δίπλα στο ξενοδοχείο βρίσκεται το Μπλε Τζαμί και το Παλάτι Τοπ Καπί. € 530 το κόστος τη βραδιά για ένα δίκλινο δωμάτιο.

 

Δέκατη θέση: "Hotel Aria" Πράγα (Τσεχία)








Είναι ένα τετραώροφο ξενοδοχείο βασισμένο σε ένα διαφορετικό, μουσικό στυλ. Τα δωμάτια θυμίζουν διάσημους συνθέτες. Ιδιαίτερη έμφαση, δίνεται στην βεράντα του τελευταίου ορόφου με θέα την πόλη. Κοστίζει €178 τη βραδιά για ένα δίκλινο δωμάτιο.

Ενδέκατη θέση:
"Hotel Belvedere", Riccione (Ιταλία)








Εδώ θα βρείτε το πάθος του ιταλικού στυλ. Η πισίνα του ξενοδοχείου θυμίζει Blue Lagoon. Το ξενοδοχείο δεν είναι μόνο κομψό, αλλά και βολικό για οικογένειες με παιδιά. Τιμές από € 107 ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο.
 

Δωδέκατη θέση: "La Residence Phou Vao by Orient-Express" Luang Prabang (Λάος).








Αυτό το πολυτελές σπα - ξενοδοχείο, είναι μια όαση. Από το τζακούζι είναι σχεδόν ατελείωτη η θέα προς τη φύση. Τα έπιπλα στα δωμάτια και τις σουίτες είναι κατασκευασμένα από ξύλο τριανταφυλλιάς και φυσικό βαμβάκι. Οι τιμές ξεκινούν από € 270 ανά διανυκτέρευση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου