a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Τι δεν πρόκειται να προσέξει πάνω σας κατά τη διάρκεια του sex


Διαβάστε παρακάτω και την επόμενη φορά απλά... χαλαρώστε!

Όταν μιλάμε για άντρες και sex, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η σχέση τους είναι σχέση πάθους και πως ένας άντρας θα ήταν διατεθειμένος να θυσιάσει, σχεδόν, τα πάντα προκειμένου να περάσει μία καυτή νύχτα, με την οποιαδήποτε! Επόμενο είναι λοιπόν, και σας το λέμε μετά βεβαιότητας, το συμπαθέστατο κατά τ' άλλα ισχυρό φύλο, να έχει ένα θεματάκι με τις λεπτομέρειες! Απλά δεν τις προσέχει... Αφήστε λοιπόν τις υστερίες, χαλαρώστε και απλά απολαύστε το sex σας. Και για να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι, παρακάτω σας έχουμε κάποια πράγματα, που ακόμα και βελάκι να βάλετε πάνω τους, το πιο πιθανό ο καλός σας να τα αγνοήσει!


1. Την εικόνα του στήθους σας: Όπως πολύ καλά καταλάβατε, κανένας άντρας δεν προσέχει το στήθος σας, όχι με την ευρεία φυσικά έννοια, αλλά τις λεπτομέρειες. Η σχέση του με τα... κορίτσια σας, αρχίζει και τελειώνει από τη στιγμή που γεμίζουν τις παλάμες του! Αν το ένα είναι μεγαλύτερο από το άλλο, ή η μία θηλή πιο σκούρα ή υπάρχει μία μικρή φλεβίτσα γύρω από αυτή, τον αφήνει παγερά αδιάφορο. Μη γίνεστε λοιπόν κομπλεξικές και κάνετε sex με σουτιέν ή ακόμα χειρότερα με μπλουζάκι. Είναι απλά αστείο και ξενέρωτο...

2. Τα σπυράκια σας: Εντάξει έχετε ένα σπυράκι στην πλάτη ή μπιμπίκια στα οπίσθια. Ε και; Άνθρωποι είστε και βγάζετε σπυριά. Το ιδανικό θα ήταν να μην είχατε αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος βρε κορίτσια. Νομίζετε ότι όταν σας έχει στα τέσσερα αυτό που θα προσέχει είναι αν η πλάτη σας είναι... μεταξένια; Χαλαρώστε και αν έχετε τόσο μεγάλο θέμα καλύψτε το σπυρί με λίγο μέικ απ. Και την επόμενη φορά κάντε και ένα σκραμπ. Μην γκρινιάζετε όμως μετά ότι κάνατε σκραμπ και καθαρισμό κι εκείνος δεν το εκτίμησε. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!

3. Τον ιδρώτα σας: Μπορεί ο ιδρώτας να μην είναι ό, τι πιο ευχάριστο, αλλά όταν μιλάμε για sex, κρίνεται ίσως και απαραίτητο! Αν λοιπόν δεν έχετε κάνει μπάνιο για μέρες, που ελπίζουμε κάτι τέτοιο να μην ισχύει, δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε άβολα για τον ιδρώτα σας. Περιττό φυσικά να πούμε ότι τον παρτενέρ σας όχι μόνο δεν θα τον ενοχλήσει αλλά θα τον ερεθίσει κιόλας! Εξάλου, αυτό δεν είναι το ζητούμενο στο sex; Να ανάψουν τα αίματα και να ανέβει η θερμοκρασία!

4. Η... τριχοφυία σας: Δεν είπαμε φυσικά να έχετε βλάστηση εκεί κάτω ή η τρίχα στη γάμπα σας να κάνει... μπούκλα, αλλά αν δεν είστε και εντελώς γουλί, δε χάλασε κι ο κόσμος! Ειδικά αν το sex σας έρθει ξαφνικό, είναι απολύτως φυσικό να υπάρχει λίγη τρίχα. Πιστέψτε μας, κανένας άντρας δεν απέρριψε ποτέ μία γυναίκα μόνο και μόνο επειδή δεν είχε αποτρίχωση... ημέρας! Τους είναι παγερά αδιάφορο και καλό θα ήταν να γίνει και σε σας.

5. Την κυτταρίτιδά σας: Αν υπάρχει έστω και μία γυναίκα η οποία σβήνει τα φώτα κατά τη διάρκεια του sex μόνο και μόνο για να κρύψει την κυτταρίτιδα και τα παχάκια της, είναι άξια της μοίρας της. Καταλαβαίνουμε να μην θέλετε φωταψία για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα αλλά το να κρύβετε το σώμα σας είναι γελοίο. Εκτός του ότι και ο καλός σας έχει τις ατέλειές του, εκτός φυσικά αν τα έχετε με μοντέλο, δεν υπάρχει περίπτωση να σχολιάσει έστω και το παραμικρό, πόσο μάλλον να ξενερώσει γι' αυτό. Αφήστε λοιπόν το σκοτάδι και δώστε την ευκαρία στον παρτενέρ σας να γνωρίσει το σώμα σας.

 6. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας: Όσο πιο φυσική είστε κατά τη διάρκεια του sex τόσο το καλύτερο. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τα περίεργα χετνίσματα και το έντονο μακιγιάζ, γιατί έτσι κι αλλιώς ό, τι και να κάνετε στο τέλος θα χαλάσει! Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και ερεθιστικό από ένα ανέμελο γυναικείο μαλλί και ένα περιποιημένο αλλα φυσικό δέρμα. Κραγιόν και έντονο μολύβι κρίνονται απαγορευτικά γιατί πολύ απλά το θέαμα μετά την ολοκλήρωση θα είναι για... γέλια!



Η απάντηση ενός αναγνώστη για το τι πραγματικά προσέχουν πάνω μας οι άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ  ΕΔΩ



Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου