a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Τι πραγματικά προσέχουν πάνω μας οι άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ

Η απάντηση ενός αναγνώστη για το τι πραγματικά προσέχουν πάνω μας οι άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ


Το κείμενό μας κατάφερε να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, γι᾽ αυτό και ένας αναγνώστης αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

Πριν από δύο μέρες, είχαμε γράψει ένα άρθρο σχετικά με το τι δεν προσέχουν ποτέ οι άντρες στις γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ (κάντε κλικ για να το διαβάσετε), ούτως ώστε να κάνουμε τις φίλες αναγνώστριες να χαλαρώσουν λίγο σχετικά με το θέμα και να καταλάβουν πως εκείνη την ιδιαίτερη στιγμή το μόνο που κυριαρχεί ανάμεσα σε δύο ανθρώπους είναι το πάθος και όχι ο φωτισμός από το πορτατίφ που αναδεικνύει την όποια κυτταρίτιδά τους. Το κείμενο, προς μεγάλη μας χαρά, κατάφερε να ξεσηκώσει έντονο διάλογο (πάντα το εύχεσαι αυτό για τα κείμενά σου, ο δημιουργικός διάλογος που προκαλούν είναι και ο σκοπός της δημιουργίας τους). Το καλύτερο σχόλιο, ωστόσο, το άφησε ένας άντρας αναγνώστης του Queen.gr, ο οποίος ήθελε να εκφράσει την προσωπική του άποψη και να μας δώσει μια πιο ξεκάθαρη ιδέα σχετικά με το πως σκέφτεται το φύλο του στην συγκεκριμένη κατάσταση. Ιδού λοιπόν τι μας έγραψε ο kwstasm:

«Διαφωνώ κατά πολύ με το άρθρο! Σαν άντρας να σας πω τα δικά μου


1. Εικόνα του στήθους: Ένα από τα καλύτερα σημεία της γυναίκας... Ένα «κακό» στήθος μπορεί πολύ εύκολα να με κάνει να ντυθώ σε κλάσματα δευτερολέπτου και να θυμηθώ το αυριανό ραντεβού μου που πρέπει να πάω πολύ νωρίς και πρέπει να καταφέρω να ξυπνήσω!


2. Τα σπυράκια: Αναλόγως το σπυράκι! Άλλο το σπυράκι το «κόκκινο» που βγήκε από το ξύρισμα που έκανε λίγο πριν βγούμε ραντεβού άλλο το σπυράκι το άσπρο που είναι έτοιμο να σου μιλήσει, καί πόσο χειρότερα άμα θέλουν να σου μιλήσουν πολλά σπυράκια!!!!... Η επιστήμη προχωράει οι κρέμες άπειρες .. κάνε ένα κόπο και πήγαινε μέχρι το φαρμακείο καλή μου...


3. Τον ιδρώτα: και εδώ υπάρχουν πολύ τύποι ιδρώτα. Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά έχουν πρόβλημα και η μυρωδιά είναι αποκρουστική. Υπάρχουν και άνθρωποι που ιδρώνουν και δεν το παίρνεις χαμπάρι. Στην πρώτη περίπτωση κατανοώ ότι υπάρχει πρόβλημα απλά δεν θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα το μυρίσω! Στην δεύτερη είμαι οκ.


4. Η... τριχοφυΐα: Καμία ανοχή στην υπερβολή! Παντελόνι και δρόμο στις γυναίκες που δεν περιποιούνται τον εαυτό τους. Τρίχες που βγάζουν μάτι ανάμεσα στο στήθος, τρίχες από τον αφαλό και κάτω, τρίχες στην απίστευτη μεσούλα που κατά τα άλλα έχει... Γιατί;;;;;; Δεν είναι ανάγκη να κανετε αποτρίχωση μόνο στο μπικίνι και στην υπόλοιπη γύρο περιοχή... Υπάρχουν και άλλα μέρη του σώματος που χρειάζονται περιποίηση. Ά και το μουστάκι φαίνετε από την αρχή άρα δεν φτάνουμε στο σεξ εξ αρχής....


5. Κυτταρίτιδά: οκ αν δεν έχει όλα τα άλλα πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου ούτε είναι υποχρεωμένη να πάει σε πλαστικούς για να δώσει μερικές χιλιάδες ευρώ για κάτι που έχουν όλες σχεδόν οι γυναίκες. Και μην γυρίσει κανείς να πει γιατί να δώσει λεφτά για κρέμες για τα σπυράκια που είπα παραπάνω ή οτιδήποτε άλλο γιατί μιλάμε για διαφορετικά ποσά. Ας κόψει 100 ευρώ από τα 15 ζευγάρια παπούτσια και μπότες και ας πάρει μια κρεμούλα για τα σπυράκια... καλύτερο άλλωστε.


6. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ: Σίγουρα εκείνη την ώρα δεν θα τα προσέξει αλλά για να φτάσεις στο σεξ,.. ε δεν πρέπει να βγεις και από το σπίτι όπως ξύπνησες.
Με αγάπη προς όλες τις γυναίκες για να ξέρουν πως βλέπουν οι άντρες την εμφάνισή τους!!!!»

Λοιπόν, τι λέτε; Συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τον αγαπητό Κώστα;




Συνέχεια από: Τι δεν πρόκειται να προσέξει πάνω σας κατά τη διάρκεια του sex




Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου