a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ποιοι είναι οι 10 γοητευτικότεροι άνδρες του κόσμου;


Κυρίες και κύριοι, απολαύστε τους 10 γοητευτικότερους άνδρες του κόσμου:

1. George Clooney


Ο George Timothy Clooney γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 1961 και έγινε παγκοσμίως γνωστός ως leading actor στην τηλεοπτική σαπουνόπερα ER («Εντατική»). Είναι Ιρλανδο-Αμερικάνος, αλλά γεννήθηκε στο Κεντάκι, από επώνυμους γονείς. Ο πατέρας του, συγκεκριμένα, ήταν δημοσιογράφος, παρουσιαστής ειδήσεων και τηλεπαιχνιδιών, ενώ αργότερα ασχολήθηκε με την πολιτική. Ο George περνούσε πολλές ώρες δίπλα του, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, κάτι που φαίνεται πως έπαιξε ρόλο στη μελλοντική του καριέρα. Στην προσωπική του ζωή καταγράφεται ένας γάμος το 1989 με την ηθοποιό Talia Balsam, ο οποίος έληξε το 1993, ενώ ο ίδιος λέει ότι δεν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί ποτέ ούτε να αποκτήσει παιδιά. Είναι και ο ίδιος ιδιαίτερα πολιτικοποιημένος (δηλώνει φιλελεύθερος) και στις προεδρικές εκλογές του 2008 σκοπεύει να υποστηρίξει τον Barack Obama. Πέρα από ηθοποιός, έχει γίνει πλέον γνωστός και σαν σκηνοθέτης («Confessions of a Dangerous Mind», «Good Night and Good Luck»), παραγωγός αλλά και συγγραφέας. Στην κατοχή του μέχρι στιγμής έχει ένα βραβείο Όσκαρ (για την ταινία «Syriana») και δύο Χρυσές Σφαίρες (για τις ταινίες «O Brother, Where Art Thou?» και «Syriana»). Μετά το «Ocean’s Thirteen» αναμένουμε να τον ξαναδούμε στην ταινία «Leatherheads» που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2008.

Μας αρέσει γιατί: Διαθέτει αυτό που λέμε "ήρεμη ομορφιά" -ή, αν προτιμάτε, γήινη γοητεία.

2. Brad Pitt


Ο William Bradley Pitt γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1963 στην Οκλαχόμα της Αμερικής, ενώ μεγάλωσε μαζί με τα αδέρφια του στο Μισούρι. Η μητέρα του ήταν λυκειάρχης στο συνοικιακό σχολείο και ο πατέρας του ιδιοκτήτης μιας εταιρία φορτηγών. Στα 24 του εμφανίστηκε στο Beverly Hills όπου φοίτησε δίπλα στον καθηγητή υποκριτικής Roy London για έξι χρόνια. Στην αρχή εμφανίστηκε σε διάφορα τηλεοπτικά σίριαλ (γνωστότερο σε εμάς το «Ομάδα δράσης 21»), ενώ ο πρώτος του κινηματογραφικός και πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν στην ταινία «Dark Side of the Sun». Το ενδιαφέρον του κοινού, όμως, τράβηξε το 1991 στην ταινία «Θέλμα και Λουίζ» και -πολύ περισσότερο- το 1994 στο «Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα». Ακολούθησαν αμέτρητες επιτυχίες και βραβεύσεις, με σημαντικότερη την Χρυσή Σφαίρα το 1996 για την ταινία «Twelve Monkeys». Εξίσου γνωστός, όμως, έχει γίνει και για την προσωπική του ζωή, αφού μέσα στη δεκαετία του ’90 είχε -σύντομες και μη- σχέσεις με κάποιες από τις διασημότερες ηθοποιούς της εποχής (Gwyneth Paltrow, Thandie Newton, Robin Givens, Juliette Lewis και Sinitta), ενώ το 2000 πραγματοποίησε τον πρώτο του -πολυσυζητημένο- γάμο με την πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα Φιλαράκια», Jennifer Aniston. Και παρόλο που για αρκετό καιρό θεωρήθηκε ένας από τους πιο επιτυχημένους του Hollywood, ο γάμος τους έληξε άδοξα το 2005, την εποχή που γνώρισε την Angelina Jolie, στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith». Η συνέχεια είναι γνωστή: Υιοθέτησε και αυτός τα τρία παιδιά της Angelina, ενώ το 2006 απέκτησε μαζί της το πρώτο του βιολογικό παιδί, την Shiloh Nouvel.

Μας αρέσει γιατί: Είναι το sex symbol μιας ολόκληρης γενιάς. Όπως οι μαμάδες μας έλεγαν "ε, δεν είναι κι ο Αλέν Ντελόν", εμείς λέμε "ε, δεν είναι κι ο Μπραντ Πιτ".

3. Johnny Depp


Ο John Christopher Depp ο 2ος γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1963 στο Κεντάκι της Αμερικής, ενώ οι ρίζες του κρατούν από Γερμανία, Ιρλανδία και την ινδιάνικη φυλή Cherokee. Η μητέρα του ήταν σερβιτόρα και ο πατέρας του μηχανικός. Στην εφηβεία του, η αγάπη του για τη ροκ μουσική τον οδήγησε να δημιουργήσει μία garage band και να παρατήσει το σχολείο για να ακολουθήσει το όνειρό του, να γίνει μουσικός. Η μπάντα, όμως, διαλύθηκε λίγο μετά τον -πολύ σύντομο- γάμο του Depp με την τότε κοπέλα του. Ο δε χωρισμός των γονιών του, την ίδια εποχή, του άφησε αμέτρητα ψυχικά και σωματικά τραύματα (αντέδρασε αυτό-τραυματίζοντας τον εαυτό του). Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1987 στη σειρά «Ομάδα Δράσης 21» (μαζί με τον Brad Pitt), ενώ ο ρόλος που τον έκανε διάσημο στο ευρύ κοινό ήταν ο πρωταγωνιστικός, στην ταινία του Tim Burton «Ο Ψαλιδοχέρης» (το 1990). Σύντομα έγινε ο «μούσος» του σκηνοθέτη, πρωταγωνιστώντας και σε άλλες ταινίες του («Ed Wood», «Sleepy Hollow», «Charlie and the Chocolate Factory»), ενώ η καριέρα του πραγματικά εκτινάχθηκε με τον ρόλο του Captain Jack Sparrow στην τριλογία των «Πειρατών της Καραϊβικής». Έχει άλλωστε κερδίσει για τους ρόλους αυτούς αμέτρητες διακρίσεις και βραβεία. Στην προσωπική του ζωή, ιδιαίτερα γνωστές έγιναν οι σχέσεις του με τις Winona Ryder, Jennifer Grey και Kate Moss, αλλά από το 1998 και μετά στη ζωή του υπάρχει μόνο η πανέμορφη Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Vanessa Paradis, με την οποία έχει αποκτήσει και δύο παιδιά. Το ζευγάρι αρνείται να παντρευτεί δηλώνοντας «Τι ορίζει έναν γάμο περισσότερο από την απόκτηση παιδιών;».

Μας αρέσει γιατί: Είναι θεός. Τι γιατί;

4. Sean Connery


Ο Sir Thomas Sean Connery γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου του 1930 στο Εδιμβούργο από πατέρα εργάτη και μητέρα καθαρίστρια. Τα οικονομικά της οικογένειας δεν ήταν ανθηρά και χρειάστηκε να δουλέψει σαν γαλατάς ένα διάστημα για να βοηθήσει. Ύστερα κατατάχθηκε στο Βασιλικό Ναυτικό, από το οποίο απολύθηκε σύντομα για λόγους υγείας, και έτσι επέστρεψε στην βιοπάλη για αρκετά χρόνια μέχρι που έλαβε μέρος σε έναν διαγωνισμό υποκριτικής και κέρδισε τον ρόλο σε ένα θεατρικό. Ακολούθησαν κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις που τον έκαναν γνωστό στο αγγλικό κοινό, ενώ σύντομα εμφανίστηκε και στην αμερικανική τηλεόραση με τη συμμετοχή του στο «The Jack Benny Show». Φυσικά, η παγκόσμια φήμη του ήρθε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε έξι ταινίες «James Bond». Ο ρόλος αυτός έμελλε να τον καθιερώσει και να τον στιγματίσει ως «αυθεντικό» James Bond. Η μετά-James Bond εποχή, ωστόσο, του έφερε αρκετές επιτυχίες και σημαντικούς ρόλους σε ταινίες όπως το «Robin Hood: Prince of Thieves», το «Medicine Man», το «First Knight» (ως βασιλιά Αρθούρο), το σπουδαίο «Finding Forester», ενώ τελευταία τον είδαμε στο «The League of Extraordinary Gentlemen» (το 2003). Έχει βραβευθεί με Όσκαρ για τον ρόλο του στην ταινία «The Untouchables» (το 1987) και το 2000, η Βασίλισσα Ελισάβετ τον έχρισε ιππότη. Στην προσωπική του ζωή, πέρα από κάποιες αδιευκρίνιστες σχέσεις, ξέρουμε ότι από το 1962 έως το 1973 υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Diane Cilento με την οποία απέκτησε ένα γιο, ο οποίος είναι ηθοποιός. Το 1975, ο ηθοποιός παντρεύεται την Γαλλίδα εικαστικό Micheline Roquebrune με την οποία ζει μέχρι σήμερα ευτυχισμένος.

Μας αρέσει γιατί: Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους στον κόσμο που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν. Και γιατί στο πρόσωπό του ο τίτλος του Sir βρίσκει τον ορισμό του.


5. Richard Gere


Ο Richard Tiffany Gere γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου 1949 στην Pennsylvania της Αμερικής. Η μητέρα του ήταν νοικοκυρά και ο πατέρας του ασφαλιστής. Οι αρχικές σπουδές του στη Φιλολογία διακόπηκαν απότομα όταν ο Gere αποφάσισε πως το όνειρό του ήταν να γίνει ηθοποιός. Έτσι, το 1973 βρέθηκε στο Λονδίνο στην σκηνή του θεατρικού Grease. Ταυτόχρονα άρχισε και τις εμφανίσεις του σε ταινίες χολιγουντιανής παραγωγής, ενώ η καριέρα του εκτινάχθηκε το 1980 με την πολύ επιτυχημένη ταινία «Ζιγκολό». Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι, μετά από αυτό, έγινε ο πρώτος άνδρας που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού Vogue. Δεν ήταν, όμως, όλες η κινηματογραφικές του επιλογές έκτοτε εξίσου επιτυχημένες και χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να ξαναέρθει στο προσκήνιο, με την ταινία Pretty Woman το 1990. Επόμενες ταινίες του που ξεχώρισαν ήταν το «First Knight» (1995 - στο ρόλο του Λάνσελοτ), το «Jackal» (1997), το «Runaway Bride» (1999), το «Chicago» (2002 – του χάρισε μία Χρυσή Σφαίρα), το «Unfaithful» (2002) και το «Shall We Dance» (2004), ενώ το φετινό «Τhe Flock» δεν απέσπασε καλές κριτικές. Ανήκει, ωστόσο, στους ιδιαίτερα low profile stars. Στην προσωπική του ζωή, υπήρξε παντρεμένος με την Cindy Crawford από το 1991 έως το 1995, ενώ το 2002 παντρεύτηκε την ηθοποιό Carey Lowell με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο. Η αφοσίωσή του στον βουδισμό ξεκίνησε το 1978 και η πίστη του στον Δαλάι Λάμα είναι αξιοσημείωτη. Είναι δε μαχητικότατος υποστηρικτής της ανεξαρτησίας του Θιβέτ (έχει ιδρύσει το Gere Foundation).

Μας αρέσει γιατί: Είναι ο άνδρας που ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Όμορφος, σεμνός και... gentleman.

6. Hugh Grant


Ο Hugh John Mungo Grant γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 1960 στο Λονδίνο, ενώ -χάρη στην Αγγλο-Σκοτσέζικη καταγωγή του- λέγεται πως κατάγεται από γενιά πολεμιστών και αριστοκρατών. Αν και σπούδασε Αγγλική Λογοτεχνία στο New College της Οξφόρδης, σύντομα τον κέρδισε η υποκριτική και άρχισε να λαμβάνει μέρος σε διάφορα κολεγιακά θεατρικά και χαμηλού budget ταινίες. Ο πρώτος σημαντικός του ρόλος ήρθε το 1987, με την δραματική ταινία «Maurice», ενώ ο δεύτερος ακολούθησε αρκετά αργότερα, το 1992, με την ταινία «Bitter Moon», του Ρομάν Πολάνσκι. Χάθηκε πάλι με μικρότερους ρόλους για δύο χρόνια, μέχρι το 1994, που έγινε παγκοσμίως γνωστός κερδίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία», η οποία του χάρισε και μία Χρυσή Σφαίρα. Από τότε και μετά η καριέρα του ακολούθησε ανοδική πορεία με πολλές επιτυχημένες παραγωγές («9 Μήνες», «Λογική και Ευαισθησία», «Μία βραδιά στο Νόττινγκ Χιλ» αλλά και «Το Ημερολόγια της Bridget Jones», «Αγάπη είναι», «Music and Lyrics») που τον καθιέρωσαν, όμως, ως τον συμπαθέστατο πρωταγωνιστή των ρομαντικών κομεντί. Θεωρείται, πάντως, ως ένας από τους πλέον δύσκολους, παράξενους και τελειομανείς ηθοποιούς. Στην προσωπική του ζωή, από το 1987 και για 13 ολόκληρα χρόνια είχε δεσμό με την Αγγλίδα μοντέλο και ηθοποιό Elizabeth Hurley, ενώ από το 2004 μέχρι το 2007 έζησε με την celebrity Jemima Khan. Από το 1995 μέχρι σήμερα, ωστόσο, τα σκάνδαλα που τον θέλουν να συναναστρέφεται με πόρνες και να αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού δίνουν και παίρνουν.

Μας αρέσει γιατί: Συνδυάζει τη γλυκύτητα του αθώου βλέμματος με την απόμακρη γοητεία του αριστοκράτη.


7. Antonio Banderas


Ο José Antonio Domínguez Banderas γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1960, στην Ανδαλουσία της νότιας Ισπανίας, από πατέρα αστυνομικό και μητέρα δασκάλα. Το όνειρό του ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής, ένα ατύχημα στο πόδι του, όμως, του άλλαξε τα πλάνα και έτσι στράφηκε στην ηθοποιία. Η υποκριτική του καριέρα, λοιπόν, ξεκίνησε στα 19 του, ενώ σύντομα τράβηξε το ενδιαφέρον του σκηνοθέτη Pedro Almodóvar ο οποίος του ανέθεσε σημαντικούς ρόλους σε πολλές από τις ταινίες του. Από το 1992 και μετά βρέθηκε στο Hollywood, δέχθηκε έναν ρόλο στην ταινία «Philadelphia» (η οποία, μάλιστα, βραβεύθηκε με Όσκαρ) και έτσι άρχισε να γίνεται πιο αναγνωρίσιμος. Η φήμη του, ωστόσο, εκτινάχθηκε με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες «Desperado» (το 1995), «Evita» (το 1996) και ακόμα περισσότερο στη «Μάσκα του Ζορό», που τον καθιέρωσε ως τον απόλυτο Λατίνο ζεν πρεμιέ. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, τον «ακούμε» μόνο, ως «Παπουτσωμένο Γάτο» στο animation «Shrek». Στην προσωπική του ζωή, το 1996 χώρισε από την πρώτη του σύζυγο και παντρεύτηκε την ηθοποιό Melanie Griffith με την οποία παραμένει και έχει αποκτήσει μία κόρη.

Μας αρέσει γιατί: Είναι η ενσάρκωση του (τόσο πολυφορεμένου) latin lover.

8. Hugh Jackman


Ο Hugh Michael Jackman γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1968 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας από Άγγλους γονείς. Ανακάλυψε το ταλέντο του από πολύ μικρή ηλικία συμμετέχοντας σε σχολικά θεατρικά, αλλά οι πανεπιστημιακές σπουδές του προσανατολίστηκαν στην τεχνολογία και την επικοινωνία. Αρχικά σκέφτηκε να γίνει δημοσιογράφος, αλλά το πάθος του για την υποκριτική τον οδήγησε στη Δραματική Σχολή του Σίδνεϋ. Η καριέρα του ξεκίνησε με μικρούς ρόλους σε θεατρικές παραστάσεις της χώρας, ενώ οι εμφανίσεις του σε κάποιες τηλεοπτικές σειρές τον έκαναν γνωστό σε ολόκληρη την Αυστραλία. Σε μία από αυτές ερωτεύτηκε την –κατά οκτώ χρόνια μεγαλύτερη- συμπρωταγωνίστρια του Deborah-Lee Furness, την οποία παντρεύτηκε το 2000 και μαζί υιοθέτησαν έναν γιο. Συνέχισε να εργάζεται ως επιτυχημένος ηθοποιός στην Αυστραλία μέχρι το 1997, όταν γνώρισε τον σκηνοθέτη Trevor Nunn που του πρότεινε να βρεθεί στο Λονδίνο για έναν ρόλο σε ένα σεξπηρικό έργο που ανέβαζε. Κάπως έτσι ξεκίνησε η διεθνής καριέρα του. Μετά από μία σύντομη επιστροφή στην Αυστραλία, το 2000 βρέθηκε στις ΗΠΑ όπου ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας που έμελλε να τον κάνει παγκοσμίως γνωστό: «X-Men». Αν και δυσκολεύτηκε να πετάξει από πάνω του τον «μανδύα» του Wolverin, εμφανίστηκε στην συνέχεια σε αρκετά επιτυχημένες ταινίες («Someone Like You», «Swordfish», «Kate & Leopold», «Van Helsing»), ενώ τελευταία τον είδαμε στο «Fountain of Youth», στο «The Prestige», στο «Scoop» του Woody Allen και τον «ακούσαμε» στο animation «Happy Feet». Το 2002 η γυναίκα του και αυτός υιοθέτησαν ένα ακόμα παιδί.

Μας αρέσει γιατί: Κανένας άλλος δε θα κατάφερνε να δείχνει σούπερ σέξι με τις φαβορίτες του Wolverine.

9. Jude Law


Ο Jude Law γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 1972 στο νότιο Λονδίνο της Αγγλίας, από γονείς καθηγητές. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν τη δική τους δραματική σχολή στο Παρίσι. Ο Law ήξερε από νωρίς ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και ακολούθησε τις αντίστοιχες σπουδές, ενώ από το 1987 ξεκίνησε την καριέρα του στο National Youth Music Theatre της Αγγλίας. Πρωταγωνίστησε στην κωμωδία «Les parents terribles» του West End, η οποία το 1995 μεταφέρθηκε στο Broadway με τον τίτλο «Indiscretions» και του χάρισε μία υποψηφιότητα για Tony Award. Μετά από κάποιους μικρούς ρόλους στην αγγλική τηλεόραση ακολούθησε μία εξαιρετική καριέρα στο Hollywood με πρώτη επιτυχία την ταινία «Gattaca», ακολουθούμενη από το «Road to Perdition» και το «The Talented Mr. Ripley». Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι, όμως, στις ταινίες «Artificial Intelligence» και «Alfie» ήταν που του χάρισαν παγκόσμια φήμη και τον ξεχώρισαν ως έναν από τους γοητευτικότερους άνδρες. Τελευταία τον είδαμε στο πλευρό της Cameron Diaz στην ταινία «The Holiday», ενώ μέσα στο 2008 αναμένουμε να τον ξαναδούμε σε δύο ακόμα ταινίες. Στην προσωπική του ζωή, ο Law παντρεύτηκε την ηθοποιό Sadie Frost το 1997 και απέκτησε μαζί της τέσσερα παιδιά, αλλά χώρισαν το 2003. Ενώ από το 2004 μέχρι το 2006 διατηρούσε δεσμό με την πανέμορφη συμπρωταγωνίστριά του στο «Alfie», Sienna Miller. Από τότε και μετά παραμένει single dad.

Μας αρέσει γιατί: Είναι 35 κι όμως είναι ακόμα αγόρι. Και ένα τόσο όμορφο αγόρι αποτελεί πάντα φαντασίωση στο γυναικείο μυαλό.

10. Σάκης Ρουβάς


Ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 5 Ιανουαρίου του 1972 και από πολύ μικρή ηλικία η μουσική και το τραγούδι έγιναν μέρος της ζωής του. Προέρχεται, άλλωστε, από καλλιτεχνικό περιβάλλον αφού και οι δύο του γονείς είναι ηθοποιοί. Η δεύτερη αγάπη του είναι η ενόργανη γυμναστική, ενώ διακρίθηκε στο άλμα επί κοντώ και έγινε σύντομα μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας. Η καριέρα του ως τραγουδιστής ξεκίνησε το 1991, όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Πάρ’τα». Το 2004 εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision με το τραγούδι «Shake it» κατακτώντας την 3η θέση. Έχει κάνει μέχρι τώρα 13 δίσκους, ενώ τελευταία πρωταγωνίστησε στην ταινία «Alter Ego». Δεν ξέρουμε αν είναι ο γοητευτικότερος άνδρας του κόσμου, αλλά είναι αναμφισβήτητα ο γοητευτικότερος διάσημος Έλληνας.

Μας αρέσει γιατί: Όταν ο Πραξιτέλης δημιούργησε τον Ερμή πρέπει να είχε τον Σάκη στο μυαλό του. Είναι η προσωποποίηση της ιδεώδους αρχαιοελληνικής ομορφιάς.



Πηγή: in2life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου