a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Τι είναι το Wait! What?

Επικοινωνία - Όροι χρήσης

Σε κάθε περίπτωση, που από αβλεψία και εκ παραδρομής, θίγεται κάποιος πολίτης ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε το θιγόμενο πρόσωπο ή φορέα ή εταιρεία, να επικοινωνεί μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: tapantaola130@gmail.com

Το ιστολόγιο Wait! What? (διαδικτυακή διεύθυνση http://pwseipate.blogspot.gr ), πλήρης τίτλος "Εδώ λέμε τα πάντα! Καλώς ήρθατε!", διακριτικό σήμα "Χάρτης Ελλάδας-Κύπρου και σημαίες αυτών) είναι ερασιτεχνικό, ανεξάρτητο συλλογικό ιστολόγιο (blog), δηλαδή μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όχι ενημερωτική ιστοσελίδα ή επαγγελματικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης.

Σκοπός

Ο σκοπός της δημιουργίας και ο προορισμός της λειτουργίας του ιστολογίου Wait! What? δεν είναι η διάδοση πληροφοριών με σκοπό τη μαζική ενημέρωση, αλλά η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, σκέψεων και αναλύσεων, μέσω ενός μηχανισμού δυναμικής επικοινωνίας, προσβάσιμου σε απεριόριστο αριθμό ατόμων, δίχως όμως αυτό να αποτελεί τον αυτοσκοπό των διαχειριστών, ως και των αναγνωστών μας.

Κάθε συντάκτης άρθρου, είτε είναι άποψη, είτε έχει μορφή ειδησειογραφικής αναφοράς, έχει πλήρη δικαιώματα αρθρογραφίας και συνακόλουθα νομικής ευθύνης των γραφομένων του και πλήρη ανεξαρτησία. Δεν συμμετέχει υπό της οδηγίες κανενός, αλλά αποτελεί μέρος μια διαδικτυακής παρέας φίλων.

To Wait! What? αναδημοσιεύει τακτικά, στα πλαίσια της συνεργασίας του με άλλα ιστολόγια, αλλά και στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ανάδειξη του νέου μέσου, που ονομάζεται "κυβερνοχώρος" άρθρα και απόψεις άλλων bloggers. Στην περίπτωση αυτή παρατίθεται πάντοτε η πηγή και συνεπώς, το παρόν ιστολόγιο, αποποιείται κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.

Στο Wait! What? είμαστε ανεξάρτητοι από κόμματα, εταιρείες και συμφέροντα. Δημοσιεύουμε όμως άρθρα, που πιθανόν να είναι "χρωματισμένα" πολιτικά ή κομματικά, χωρίς να λογοκρίνουμε τις απόψεις των αρθρογράφων.
Δεν διεκδικούμε το αλάθητο! Η συμμετοχή μας σε ένα ιστολόγιο με τέτοια αποδοχή, συνεισφέρει και στη δική μας δια βίου μάθηση.

Το Wait! What? δεν διαχειρίζεται από δημοσιογράφους. Δεν επηρεάζεται από κόμματα ή πρόσωπα. Δεν συκοφαντεί. Δεν υβρίζει. Δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται. Δεν αλλάζει τις ιδέες του. Απευθύνεται σε νοήμονα όντα, που δεν έχουν κομματικές ή άλλες παρωπίδες.
Τηρεί τον προτεινόμενο από το nylon.gr ''Κώδικα Δεοντολογίας των blogs''.

Σχολιασμός 

Στο σχολιασμό τηρείται η φιλοσοφία αυτού του άρθρου.
Στο Wait! What?  δεν επιθυμούμε τη σπίλωση ανθρώπων και ομάδων. Σεβόμαστε τις πηγές.
Σε κάθε περίπτωση, που από αβλεψία και εκ παραδρομής, θίγεται κάποιος πολίτης ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε το θιγόμενο πρόσωπο ή φορέα ή εταιρεία, να επικοινωνεί μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: tapantaola130@gmail.com

Το ιστολόγιο, διατηρεί το δικαίωμα και επιθυμεί να προβάλλει αφιλοκερδώς, επιχειρήσεις, οι οποίες κατά την εκτίμηση των συντακτών του, συμβάλλουν στην οικονομία της  Ελλάδoς.
Το ιστολόγιο διατηρεί το δικαίωμα, να ενθέτει διαφημίσεις τρίτων (affilliate programs) όπως του google adsense και παρόμοιων ακόμη και χωρίς να εισπράττει τα έσοδα, για λόγους εμφάνισης, καλλιτεχνικής ιδιομορφίας ή αύξησης του ενδιαφέροντος του κοινού.
Το περιεχόμενο των διαφημίσεων δεν καθορίζεται από το ιστολόγιο.
Η ομάδα του Wait! What?, διαχειρίζεται και άλλα ιστολόγια και διατηρεί το δικαίωμα να δημιουργεί, τροποποιεί και διαγράφει ιστολόγια της ομάδας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

To παρόν αποτελεί την ακολουθούμενη από μέρους μας πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, η οποία συντάσσεται με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ο Νόμος 2121/1993 εναρμόνισε το ελληνικό δίκαιο στην Οδηγία 250/91 από 14.05.1991 για τη νομική προστασία των προγραμμάτων των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Στο περιβάλλον του διαδικτύου προστατεύονται ως προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών οι λεγόμενοι browser, search engines, e-mail software και τα ειδικά προγράμματα για την ενεργοποίηση των διασυνδέσεων links.
Η προστασία παρέχεται σε κάθε μορφή έκφρασης ενός προγράμματος. Ο νόμος κατά το πρότυπο της Οδηγίας 91/250 αποφεύγει να δώσει ορισμό για να κρατήσει την έννοια του προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή και γενικότερα την έννοια του λογισμικού (software) ανοιχτή στην τεχνολογική εξέλιξη.

Σύμφωνα με το άρθρο 42 του Ν.2121/93 επιτρέπεται χωρίς την άδεια του δημιουργού και χωρίς πληρωμή αμοιβής, η αναπαραγωγή, η μετάφραση, η προσαρμογή, η διασκευή, ή οποιαδήποτε άλλη μετατροπή ενός προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, όταν οι πράξεις αυτές είναι αναγκαίες για την κατά πορισμό χρησιμοποίηση του προγράμματος ,συμπεριλαμβανομένης και της διόρθωσης σφαλμάτων,από το πρόσωπο που το απέκτησε νομίμως.

Άλλωστε επιτρέπεται χωρίς την άδεια του δημιουργού:α) η αναπαραγωγή και η διάδοση στο κοινό, για λόγους περιγραφής επίκαιρων γεγονότων με μέσα μαζικής επικοινωνίας έργων που βλέπονται ή ακούγονται κατά την διάρκεια ενός τέτοιου γεγονότος β) η αναπαραγωγή και η διάδοση στο κοινό με μέσα μαζικής επικοινωνίας προς το σκοπό της ενημέρωσης επί επίκαιρων γεγονότων , προσφωνήσεων , κηρυγμάτων δικανικών αγορεύσεων ή άλλων έργων παρόμοιας φύσης , καθώς και περιλήψεων ή αποσπασμάτων από διαλέξεις εφ’ όσον τα έργα αυτά παρουσιάζονται δημοσίως.

Η αναπαραγωγή και η διάδοση στο κοινό πρέπει όταν αυτό είναι δυνατό, να συνοδεύονται από την ένδειξη της πηγής και το ονόματος του δημιουργού.
Συνεπώς, κάθε περιεχόμενο, εικόνες φόντου (wallpaper), παιχνίδια, μουσική, ηχητικό υλικό, video (βίντεο), οπτικό-ακουστικό υλικό, γραπτό κείμενο (text), γραφικά, μηνύματα, ειδησεογραφικά ή ενημερωτικά δελτία σε ηλεκτρονική ή άλλη μορφή, έργα τέχνης ή δημιουργήματα (artwork), εικονογραφήσεις, απεικονίσεις, εικόνες, σχέδια, φωτογραφίες, απεικονίσεις κινουμένου σχεδίου (animations), δεδομένα, πληροφορίες, βάσεις δεδομένων, άλλες πληροφορίες που ενδέχεται να σας παρουσιαστεί, ή που μπορεί να είναι προσβάσιμο και/ή διαθέσιμο από μένα, ή να παρέχεται από μένα για δική σας χρήση είναι νόμιμη σύμφωνα με τα ανωτέρω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου