a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ασυνήθιστα πράγματα που έχουν κλαπεί από ξενοδοχεία

Τα καλλυντικά και τα φακελάκια τσαγιού, μπορούν να θεωρηθούν δεδομένα. Ωστόσο, ορισμένοι πελάτες ξενοδοχείων, έχουν κάνει συνήθεια να κλέβουν ότι δεν είναι καρφωμένο κάτω. Κρεμάστρες, ξυπνητήρια, παντόφλες, σεντόνια και χαλάκια μπάνιου είναι αρκετά κοινοί στόχοι για διάφορους 'επισκέπτες'. Υπάρχουν όμως και άλλοι, χειρότεροι...


Πιάνο


Ο Colin Bennett, πρώην γενικός διευθυντής του Ομίλου Starwood Hotel, θυμάται την πιο ξεδιάντροπη κλοπή που συνάντησε κατά τη διάρκεια σχεδόν 20 χρόνων στην επιχείρηση: «Από τη στιγμή που μπήκα στο λόμπι του ξενοδοχείου," είπε, "κατάλαβα αμέσως πως κάτι έλειπε'' -. Τρεις άνθρωποι ντυμένοι με φόρμες εργασίας και καροτσάκι, έκλεψαν το πιάνο με ουρά.


Tηλεόραση


Στην λίστα με τα κλοπιμαία, περιλαμβάνονται και αμέτρητες τηλεοράσεις.
''Κοιτάζοντας από το σύστημα κλειστού κυκλώματος, είδαμε έναν 'επισκέπτη' να αγωνίζεται να κουβαλήσει μια βαριά τηλεόραση'', είπε επίσης ο Colin Bennett.


Βαλσαμωμένη κεφαλή αγριογούρουνου


Στο Hotel du Vin στο Μπέρμιγχαμ, ένας κουρασμένος επισκέπτης, πιάστηκε προσπαθώντας να κλέψει το κεφάλι ενός βαλσαμωμένου αγριογούρουνου, από την αίθουσα του μπιλιάρδου του ξενοδοχείου. Μερικές εβδομάδες αργότερα, οι φίλοι του από αμηχανία, αγόρασαν στον επίδοξο κλέφτη το αγριογούρουνο, για να του το δώσουν ως γαμήλιο δώρο.


Ερωτικά παιχνίδια


"Πέρα από τα συνηθισμένα πράγματα, όπως σαμπουάν και πετσέτες, τα πιο συχνά αντικείμενα που κλέβουν, είναι τα ερωτικά παιχνίδια μας», δήλωσε ένα μέλος του προσωπικού στο Residence in Bath, το οποίο προσφέρει kinky αξεσουάρ - με κάποιο κόστος - σε περιπετειώδεις ταξιδιώτες.


Κουρτίνες



Τα Travelodge - όπου οι τηλεοράσεις και οι στεγνωτήρες μαλλιών είναι συχνά καρφωμένα στον τοίχο για ασφάλεια - δεν έχουν γλυτώσει από τους κλεπτομανείς. Σε μια έρευνα, διαπιστώθηκε ότι χιλιάδες Βρετανοί έχουν κλέψει χαλιά, φωτιστικά, καθρέπτες ακόμη και κουρτίνες.


Ταμπελάκια με αριθμούς δωματίων


Στο Franklin Hotel στο Knightsbridge, ένας επισκέπτης, αποφάσισε να ξεβιδώσει τον αριθμό από την πόρτα του. "Παρατήρησα ότι είχε εξαφανιστεί το ταμπελάκι, όταν ο επόμενος επισκέπτης, περιφερόταν πάνω κάτω στο διάδρομο και έψαχνε για το δωμάτιό του", λέει ο γενικός διευθυντής Karen Marchant.


Σερβίτσια


Ένας τακτικός πελάτης του ίδιου ξενοδοχείου - Franklin Hotel - μέσα σε μια περίοδο αρκετών μηνών και παίρνοντας ένα κομμάτι τη φορά, κατάφερε να κλέψει ολόκληρο το σερβίτσιο.


Προτομές


Δύο προτομές είχαν εξαφανιστεί έξω από την είσοδο του Chesterfield Hotel στο Mayfair, αλλά το επόμενο πρωί, επέστρεψαν με ταξί.


Λουλούδια



Στο Sheraton Park Tower, η διαχείρηση λέει, πως ξοδεύουν μία περιουσία για φρέσκα λουλούδια κάθε εβδομάδα, για να αντικαταστήσουν αυτά που τους κλέβουν.


Όπλα


Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Caterer and Hotelkeeper, άλλα αντικείμενα που φαίνονται να έχουν κλαπεί από βρετανικά ξενοδοχεία, είναι ένα μεσαιωνικό σπαθί, μεντεσέδες πόρτας και μία ξύλινη αρκούδα ύψους 120εκ.


Κατοικίδια


Ένα περιστατικό ακόμα είδε ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχείου. Να κλέβουν το σκυλί ενός επισκέπτη.


Η Βίβλος


Συχνά λείπει και η Βίβλος από τα κομοδίνα των ξενοδοχείων. (Μα τη Βίβλο πια;)


Διάσημα έργα τέχνης


Άλλες κλοπές που αναφέρθηκαν, περιλαμβάνουν πολυελαίους (από το Hong Kong's Shangri-La), ένα ολόκληρο μίνι μπαρ (από το Parkroyal στη Kuala Lumpur), ντους (από το Crowne Plaza στη Bangkok) και των 300.000 δολαρίων έργο τέχνης του Andy Warhol (από το W Hotel στο Χονγκ Κονγκ ).


Τζάκια


Ένας κύριος που διέμενε στο περίφημο Four Seasons Beverly Wilshire Hotel - το οποίο 'πρωταγωνιστεί' στην ταινία Pretty Woman - φέρεται να έχουν κλέψει ολόκληρο το μαρμάρινο τζάκι.


Τα πάντα


Τέλος, και ίσως το πιο προκλητικό από όλα, ένα ζευγάρι κατά την διαμονή τους σε ένα αμερικανικό Holiday Inn, ζήτησε συγκεκριμένα ένα δωμάτιο κοντά στο χώρο στάθμευσης. Στη συνέχεια, άδειασε όλο το περιεχόμενο του δωματίου (κρεβάτι, έπιπλα, τα πάντα). Μιλάμε για γερή μπάζα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου