a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Mυστηριώδεις εξαφανίσεις επωνύμων



Εντελώς ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη δέκα δημοφιλών αντρών.
Mυστηριώδεις εξαφανίσεις επωνύμων
Στα τέλη του 1971, ο D.B. Cooper πιθανότατα  πρόκειται για ψευδώνυμο, πραγματοποίησε μια περίφημη αεροπειρατεία, κατορθώνοντας να συγκεντρώσει  λύτρα   ύψους 200.000 δολαρίων βουτώντας στη συνέχεια  στο κενό με το αλεξίπτωτό του. Σαράντα χρόνια έχουν συμπληρωθεί από τότε και ακόμη  το FBI τον αναζητά.
Ο μυστηριώδης ωστόσο Cooper δεν είναι ο μόνος που εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνος, η παρέα των διασήμων που εξαφανίστηκαν είναι μεγάλη.
oscarze2
Γνωστός ως  Dr. Gonzo στην ταινία «Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας» (Fear And Loathing In Las Vegas) ο ηθοποιός εξαφανίστηκε στο Μεξικό το 1974, έπειτα από  το τηλεφώνημα που έκανε στον γιο του για να τον ενημερώσει ότι «είμαι έτοιμος να επιβιβαστώ σε ένα πλοίο γεμάτο από άσπρο χιόνι». Ο γιος του , Acosta υποθέτει πως ο πατέρας του δολοφονήθηκε  από κακές συναναστροφές του.
richeyja3
Ο στιχουργός της βρετανικής μπάντας Manic Street Preachers βίωνε την κατάθλιψη στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Εξαφανίστηκε το  έτος  1995, ενώ ανεπιβεβαίωτες φήμες κάνουν λόγο ότι  τον είδαν  στην Ινδία και σε απομακρυσμένα ισπανικά νησιά. Η οικογένειά του τον κήρυξε επισήμως νεκρό το 2008.
georgema4
Ένας αγνοούμενος εντοπίστηκε   μετά από χρόνια. Μεγάλος του πόθος ήταν να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε την κορυφή του Έβερεστ, ο Mallory εξαφανίστηκε στην τρίτη του απόπειρα το  έτος 1924, ενώ μια  ομαδική εκστρατεία ανέσυρε το πτώμα του πολύ κοντά στην κορυφή το έτος 1999.
glennmil5
Ο γνωστός τζαζίστας Glenn Miller  κατατάχθηκε στο Στρατό κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το αεροπλάνο του εξαφανίστηκε πάνω από την Αγγλία τη 15η Δεκεμβρίου 1944 και ο Miller ενώ  είναι μέχρι σήμερα επισήμως αγνοούμενος.
ambrosebier6
Ο πασίγνωστος συγγραφέας, βετεράνος του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου και επαγγελματίας πλακατζής χάθηκε το 1913 στο Μεξικό, κατά τη διάρκεια της μεξικανικής επανάστασης.
rajkiran7
Ο Kiran, δημοφιλέστατος ηθοποιός του Bollywood, εξαφανίστηκε πριν από δέκα περίπου χρόνια. Πέρσι   συνάδελφος και φίλος του Rishi Kapoor τον ανακάλυψε σε ένα ψυχιατρείο της Atlanta, η οικογένειά του όμως αρνήθηκε πως πρόκειται για τον ίδιο.
josephforcec8
Ο δικαστής της Νέας Υόρκης είχε αποφασίσει να δει μια παράσταση στο Broadway την 6η Αυγούστου 1930, κανείς ωστόσο δεν τον ξανάδε μετά. Το δικαστήριο τον κήρυξε επισήμως νεκρό το 1939 και τέτοια ήταν η φήμη που πήρε η ιστορία, ώστε η φράση «pulling a Crater» έγινε συνώνυμο του «εξαφανίζομαι»! Δύο δεκαετίες μετά την εξαφάνιση του Crater, η φράση έβγαινε ακόμα από τα στόματα των παλιών Νεοϋρκέζων.
tankman9
Το «Tank Man» αναφέρεται σε εκείνον που  κοίταξε κατάματα  το κινέζικο τανκ στην πλατεία Tiananmen το 1989. Υπάρχει η φήμη ότι τον πάτησαν αργότερα τα τανκ ή ότι  δολοφονήθηκε από  τους καθεστωτικούς, αν και πρόκειται για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Η κινεζική κυβέρνηση αρνήθηκε τη σύλληψή του, ενώ οι ιστορίες κάνουν λόγο ότι δραπέτευσε στην Ταϊβάν ή την Αμερική.
jimmyhof9
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της σύγχρονης αμερικανικής ιστορίας. Αφεντικό των συνδικάτων και κολλητός της Μαφίας, ο Hoffa συναντήθηκε με δύο «νονούς» τη βραδιά του 1975, όταν και εξαφανίστηκε. Και τα δύο ωστόσο αφεντικά της Μαφίας αρνήθηκαν ότι είχαν συναντηθεί με τον Jimmy, διαθέτοντας ατράνταχτα άλλοθι. Κι όταν οι Αρχές έσκαψαν στο γήπεδο των Giants, που φήμες έλεγαν ότι εκεί τον είχαν παραχώσει, δε βρέθηκε τίποτα.


Πηγή:  newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου