a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Τα πιο παράξενα αυτοκίνητα


Υπάρχουν περίεργα αυτοκίνητα, αλλά οι αυτοκινητοβιομηχανίες, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν πιο αποτελεσματικά, παρουσιάζουν πιο πρωτότυπα και εντυπωσιακά σχέδια από ότι μας έχουν συνηθίσει..

Δείτε κάποια από τα πιο περίεργα αυτοκίνητα της νέας χιλιετίας, σύμφωνα με τους συντάκτες του MSN Auto.


Antro Solo



Η ουγγρική εταιρεία  Antro, εισήγαγε την έννοια του υβριδικού αυτοκινήτου και υποσχέθηκε ότι θα παραχθούν το 2012, αλλά όπως φαίνετα κάτι τέτοιο δεν έγινε. Το αυτοκίνητο είναι τριθέσιο και διαθέτει ηλιακούς συλλέκτες στην οροφή. Και οι δύο επιβάτες στις μπροστινές θέσεις, θα είναι σε θέση να οδηγήσουν το αυτοκίνητο.


Brinks Dynamics Carver
 


Αυτό το πρωτότυπο αυτοκίνητο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2002 απότην εκπομπή Top Gear. Πωλήθηκαν περίπου 200 αντίτυπα, αλλά τώρα δεν παράγεται πλέον. Η εταιρεία προσπαθεί να πουλήσει την άδεια παραγωγής σε άλλες εταιρείες.

V13R Campagna
 


Το αυτοκίνητο διαθέτει δύο καθίσματα και μια τιμή εκκίνησης των 57.849 δολαρίων. Ο Τζέι Λένο, το επαίνεσε στην εκπομπή του. Κατά περίεργο τρόπο, μοιάζει με κάτι ανάμεσα σε μοτοσικλέτα και μηχανή του γκαζόν.


Rinspeed sQuba
 


Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να πάει σε νερό. Μπορεί να βυθιστεί στο νερό, αλλά αυτή η επιλογή δεν είναι πολύ ευχάριστη, γιατί εσωτερικό είναι γεμάτο με νερό και οι επιβάτες φορούν μάσκες καταδύσεων.


Toyota Fun-vii
 


Το κόνσεπτ του συγκεκριμένου, εισήχθη το 2011 στην έκθεση του Τόκιο. Είναι τριθέσιο. Το εσωτερικό του, γίνεται ένα γιγάντιο smartphone που μπορεί να εμφανίσει βίντεο ή φωτογραφίες.


Venturi Eclectic
 


Μπορείτε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες του, με τον ήλιο, τον αέρα και πολλή υπομονή. Οι ηλιακοί συλλέκτες οροφής και οι μικρές ανεμογεννήτριες, επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη του, να αποφύγει  την ηλεκτρική φόρτιση. Το αυτοκίνητο αυτό, μοιάζει περισσότερο με αυτά του γκολφ. Η μέγιστη ταχύτητά του, φτάνει τα 48 km /h και μπορεί να ταξιδέψει λίγο πολύ με μία μόνο φόρτιση


Loremo
 


Η πρώτη έκδοση, εμφανίστηκε το 2007, με ένα μικρό πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο, με δύο καθίσματα, στα οποία δεν μπαίνει κάποιος από τις κλασσικές πόρτες, αλλά σηκώνοντας το μπροστινό μέρος. Ένα χρόνο αργότερα ήρθε μια ηλεκτρική έκδοση. Λίγο μετά, η  γερμανική εταιρεία  Loremo, κατέρρευσε και υποβλήθηκε σε πλήρη αναδιάρθρωση. Έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την παραγωγή και των δύο εκδόσεων το 2014.


 KAZ Eliica
 


Αυτό είναι ένα από τα πιο εκκεντρικά αυτοκίνητα όλων των εποχών. Σχεδιασμένο από μια ομάδα επιστημόνων στην Ιαπωνία. Υπάρχουν 8 τροχοί, έχει ισχύ 640 κιλοβάτ (που ισοδυναμεί με περίπου 840 hp) και τελική ταχύτητα 368 χιλιόμετρα /ώρα. Υπάρχουν σχέδια για να δημιουργηθεί και μια μικρότερη έκδοση του εν λόγω αυτοκινήτου, η τιμή του οποίου θα είναι περίπου 250.000 δολάρια.


 SIM-LEI
 


Δημιουργήθηκε από μερικούς από τους ίδιους μηχανικούς που εργάστηκαν για την Eliica. Η επιθετική αεροδυναμική σχεδίασή του, είναι πολύ ελκυστική. Υπάρχουν κάμερες στους καθρέφτες του. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει φέτος.

Smart Crossblade


Μία από τις σημρινές τάσεις στον κόσμο του αυτοκινήτου, είναι να μετατρέπει καλά μοντέλα αυτοκινήτου...σε...μοντέλα αυτοκίνητου. Αυτό εδώ είναι ένα παράδειγμα. Έχει ειδικά αδιάβροχα καθίσματα...και πτερύγια για νερό. Παράγεται από το 2002-2003.


ZAP Alias
 


Η εταιρεία στην Καλιφόρνια, σχεδιάζει να ξεκινήσει την πώληση των αυτοκινήτων με τρεις τροχούς, στην τιμή των 38.500 δολαρίων. Η μέγιστη ταχύτητά του είναι 136 χλμ /ώρα.


Toyota WiLL Vi



Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι η Toyota έχει δημιουργήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, το περίεργο είναι, το ότι παρήγαγε και πούλησε πάνω από το 2000 κομμάτια το 2001.


Dodge Tomahawk


Και μία μηχανή στην κατάταξή μας. Παρουσιάστηκε το 2003, έχει κινητήρα 3,8-λίτρων V10 Viper SRT  και τέσσερις τροχούς. Έχουν ήδη πουληθεί 9 τεμάχια. Η τιμή του είναι περίπου 700.000 δολάρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου