a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Οι γυναίκες κυβερνούν τον κόσμο


''This is  a mans world..." έτσι λέει o James Brown στο τραγούδι του. Αυτό, φίλοι μου, ίσως είναι ένα μεγάλο ψέμα. Ίσως έχει εφευρεθεί μόνο για να κάνει τους άνδρες να αισθάνονται ασφαλείς και ήρεμοι, ενώ παράλληλα διαχειρίζονται τον κόσμο αυτά τα πλάσματα με φούστες  και δεν εννοούμε την χαριτωμένη ομάδα της Σκωτίας. 
Ο κόσμος διοικείται από γυναίκες, είναι η πικρή αλήθεια. Ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή. Ελέγχουν ακόμη και ολόκληρα κράτη, διότι κάθε πρόεδρος έχει παντρευτεί μία, από αυτού του είδους τις γυναίκες. Οι γυναίκες, είναι ο λόγος για τον κάθε άνδρα να εργαστεί, να αναπτυχθεί επαγγελματικά, για να τις εντυπωσιάσει. Θα σας αναγκάσουν να γυμναστείτε και να χάσετε την κατά τα άλλα τόσο ωραία μπυροκοιλιά σας. 
Επιπλέον, τα μαλλιά τους, μυρίζουν μονίμως καρύδα, το οποίο είναι ένα καταστροφικό όπλο εναντίον σας. Τυχόν ενστάσεις πρέπει να απευθύνονται στους ανθρώπους που είναι γεμάτοι από μισογυνισμό. Πέρα του αστείου, έχουμε 5 αποδείξεις ότι οι γυναίκες κυβερνούν τον κόσμο και κάνουν τα πράγματα, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολα για αυτές.


Νυχτερινή ζωή


Πόσες φορές έχετε αισθανθεί σαν χαζός, όταν απο το κλαμπ που θέλετε να μπείτε, τρώτε πόρτα; Η δικαιολογία; Δεν υπάρχουν θέσεις. Την αμέσως επόμενη στιγμή, βλέπετε ως διά μαγείας να υπάρχει χώρος για 8 παρτσακλά με ροζ ρούχα και καλοχτενισμένες κοτσίδες. Τελικα ναι, οι γυναίκες διαχειρίζονται τη νυχτερινή ζωή με...τους κόλπους τους. Και αυτό είναι μόνο στην είσοδο. Όταν τελικά καταφέρετε να εισέλθετε, συνειδητοποιήτε ότι τα πάντα στο κλαμπ περιστρέφονται γύρω από τις γυναίκες. Οι άνδρες πίνουν για να χαλαρώσουν και να μιλήσουν μαζί τους, όλοι είναι ντυμένοι στην τρίχα, και με στυλάκι παιδικό και παιχνιδιάρικο, επειδη λέει νομίζουν πως στις γυναίκες αρέσουν τα baby faces και τα πιο νέα άτομα. Tα baby faces ναι, οι μικρότεροί τους ναι...οι βλάχοι νεοσσοί όμως όχι.


Facebook


Αυτή είναι η στοιχειώδης αλήθεια. Στην καλύτερη περίπτωση όταν ένας άντρας γράψει ένα σχόλιο στην κατάστασή του, να πάρει 2-3 likes κι αυτά από τους φίλους του. Αν όμως μία γυναίκα, η οποία έχει στο προφίλ της φωτογραφία με το σουτιέν της, γράψει έστω ''Αχ, ουφ, αμάν, βαριέμαι!'', θα δείτε από κάτω 154 likes και 86 σχόλια. Κοινώς, θα δώσετε αξία στην...λεκτική αυτή ρύπανση... Επιπλέον, σε οποιαδήποτε αίτηση φιλίας, η αίτημα παιχνιδιού, οι γυναίκες έχουν τον τελευταίο λόγο. Πάνω απ' όλα, επιτρέπεται σε όλες τις γυναίκες να βγάζουν φωτογραφίες στην τουαλέτα τους, οι οποίες μάλιστα θεωρούνται δροσερές, σέξυ και άλλα σχετικά. Προσπαθήστε να το κάνετε κι εσείς και μάλιστα με το ίδιο νάζι. Δεν ξέρω αν θα φανούν δροσερές και σέξυ, σίγουρα πάντως θα προκαλέσουν σύγχυση, ίσως και τρόμο.


Ηγεμονία


Γνωρίζετε βέβαια, πως οι γυναίκες συνέχεια παραπονιούνται, πως δεν υπάρχει κανείς αρκετά καλός, ώστε να είναι σύντροφός τους. Από το κακό στο χειρότερο δηλαδή. Αν μία γυναίκα, αρχίσει πραγματικά να ψάχνει για σύντροφο, μπορεί να τα καταφέρει μέσα σε 11,5 λεπτά (σύμφωνα με στατιστικές), αν όχι και σε λιγότερο. Το αληθινό τους πρόβλημα, είναι αλλού. Δεν μπορούν να βρούν 'αυτό το κάτι' που θεωρούν ότι τους αξίζει, που θα τις κάνει να νιώθουν μοναδικές, ξεχωριστές, όμορφες, θα απολαμβάνει την πολύπλευρη προσωπικότητά τους και θα ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες τους. γιατί τέτοιοι άντρες δεν υπάρχουν! Θέλουν έναν τέλειο άντρα και επειδή δεν μπορούν να τον βρουν, για τον απλό λόγο ότι "τέτοιο ζώο δεν υπάρχει". Αυτό δεν είναι απόλυτα κακό, γιατί θα πρέπει αναγκαστικά να βολευτούν με κάποιον από τους εναπομείναντες. Και εδώ, οι γυναίκες είναι οι ηγεμόνες. Αυτές αποφασίζουν, με ποιον θα φλερτάρουν, ποιον θα αγαπήσουν, με ποιόν θα μείνουν. (Θέμα ηγεμονίας ή βλακείας;)


Γυμναστική


Αεροβική, αναρρίχηση, βαράκια, διάδρομος, ανάταση, επίκυψη, push-ups... Τι κάνουν οι γυναίκες στο γυμναστήριο; Οι περισσότερες; Τίποτα. Και φαίνονται καλύτερες από εσάς. Τρέχουν για 3 λεπτά στο διάδρομο σαν ελάφια, κάνουν τους 20 από τους 25 κοιλιακούς λάθος, σηκώνουν 5 φορές βαράκια των 200 γραμμαρίων, αρρωσταίνουν, καταθέτουν τα όπλα και φεύγουν. Δεν πάει εσένα τα χέρια σου να έχουν ματώσει από τη γυμναστική, ή τα μπράτσα σου να κοντεύουν να σκάσουν, στην τελική ακόμη και κατά την έξοδο του γυμναστηρίου, αυτές θα κοιτάνε. 


Συμπέρασμα


Σύμφωνα με τα παραπάνω, οι γυναίκες σας έχουν κάνει μπαλάκι και σας έχουν παραγκωνίσει. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε εσείς στην τελική,  είναι να συνεχίσετε να παίζετε παιχνίδια, να πίνετε και να αράζετε με φίλους, να πηγαίνετε με λίστα στο super για τα δύσκολα (και να τα φέρνετε σωστά σπίτι), εξαπατώντας τον εαυτό σας, πως τελικα ''This is  a mans world..."

http://www.youtube.com/watch?v=wd1-HM234DE&list=HL1362472863

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου