a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Πότε οι γυναίκες αρνούνται το σεξ;


Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες αρνούνται το σεξ σε μια σχέση και πότε πρέπει να το ζητήσεις για να σου πει … ναι!

Τα πάντα καλά παντού, αλλά όχι το κρεβάτι; Δεν τα πάτε καλά ούτε αλλού, ούτε στο κρεβάτι; Φτιάξτε τα υπόλοιπα εσείς κι εμείς θα σας … στρώσουμε κρεβάτι. Πότε πρέπει να ζητήσεις σεξ από την σύντροφό σου ή τον σύντροφό σου χωρίς ποτέ να σου αρνηθεί.

Το όχι στο σεξ από την σύντροφο για τους άνδρες είναι … βασανιστήριο. Υπάρχει λύσει. Όχι η γκόμενα απέναντι… ούτε εκείνη στην τρίτο. Απόλαυσε το σεξ στο κρεβάτι σου ή όπου αλλού σου έρθει η έμπνευση, αρκεί να βρεις το κουμπί του … ναι!

Νεύρα

 

Πρόκειται ίσως για την πιο κοινή αιτία που οι γυναίκες αρνούνται το σεξ. Αν μάλιστα φταίτε εσείς … τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Δείξτε ότι μετανιώσατε οικτρά. Συγκινηθείτε ή αναπολήστε ωραίες στιγμές, ρομαντικές, όχι σεξουαλικές, που πάντα αναφέρει εκείνη.

Θέλει να σας πάρει τον αέρα


Ο τσαμπουκάς ή εγώ θα αποφασίσω όχι εκείνος, μην του έχουμε κι όλα εύκολα, ξεπερνιέται με τον γνωστό τρόπο. Πολλά κοπλιμέντα από εκείνα που ξέρεις ότι της αρέσουν και πολλές ζουζουνιές, από εκείνες που ξέρει ότι δεν σου αρέσουν. Αν σε δει διαφορετικό, θα σε δει με διαφορετικό μάτι και εσύ θα την δεις … γενικώς!

Σας εκμεταλλεύεται



Μπορεί κάτι άλλο να την κρατάει κοντά σου κι όχι το σεξ ή σχέση. Αν διαπιστώσεις κάτι τέτοιο, καλύτερα να φύγεις από τη σχέση, αφού βέβαια απολαύσετε μεταξύ σας το σεξ. Πώς; Συμπεριφέρσου όπως εκείνη. Αδιάφορα. Άνοιξε την τηλεόραση ή ένα περιοδικό και θαύμασε όλες τις θεές που βλέπεις.

Βαριέται


Τι πιο φυσικό από το να είναι κουρασμένη και να βαριέται. Ανέλαβε εσύ δράση. Δώστε της ότι σου δίνει όταν βαριέσαι εσύ. Μέχρι να πάρει μπρος η μηχανή και μετά κάνε πάλι αυτό που ξέρεις. Απόλαυσε.

Είναι χορτάτη


Αν σας απατάει θα το καταλάβετε και από το πόσο συχνά θέλει να κάνετε σεξ. Εξαντλήστε όλα τα περιθώρια. Στο τέλος θα σας εγκαταλείψει – κάτι που είχε άλλωστε σκοπό να κάνει – θα έχετε απολαύσει όμως το σεξ μαζί της ή μαζί του. Πείτε ότι θέλετε να μάθετε καινούργια κόλπα. Θα πειστεί γιατί θέλει να τα δοκιμάσει με … άλλον ή άλλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου