a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

10 πράγματα που σας ξυπνούν καλύτερα από έναν καφέ


Λατρεύουμε τον καφέ, αυτό είναι ξεκάθαρο. Σε μερικούς ανθρώπους όμως, ο καφές αντενδείκνυται και δεν πρέπει ούτε καν να τον μυρίζουν. Δείτε εδώ, 10 διαφορετικούς τρόπους που μπορούν να σας ξυπνήσουν, εξίσου αποτελεσματικά.

Μήλο


Το μήλο, όχι μόνο θα σας ξυπνήσει, αλλά θα κάνει καλό και στο σώμα σας. Περιέχει φυσικά σάκχαρα και ουσίες που απαιτούνται για να κινηθεί ο οργανισμός και να προχωρήσουμε. Και δεν υπάρχουν επιβλαβείς επιπτώσεις, σε αντίθεση με τον καφέ.
 

Σοκολάτα
 


Γνωρίζουμε τους κινδύνους της σοκολάτας. Ένας από αυτολυς είναι το επιπλέον λίπος. Τουλάχιστον όμως, θα πεθάνουμε ευτιχισμένοι. Λίγο σοκολάτα το πρωί, εκτός το ότι μπορεί αποτελεσματικά να μας ξυπνήσει, δεν κάνει καμία ζημιά. Επιπλέον, μας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσουμε την ημέρα μας.
 

Φως
 


Προφανώς, έτσι δεν είναι; Έτσι είναι, ιδίως αν το πρώτο πράγμα που θα κάνετε το πρωί είναι να ανάψετε το φως, όσο δυσσάρεστο κι αν είναι αυτό. Το καλύτερο βέβαια είναι, να ξυπνήσετε από το φως του ήλιου, που μπαίνει από το παράθυρο.

Η εισπνοή του αλατιού


Ήταν μια πολύ δημοφιλής μέθοδος στην αστυνομία παλιά, για να ξυπνήσει μεθυσμένους, ή άτομα που είχαν πάρει διάφορες ουσίες. Περίεργο ε; Σίγουρα δεν το ξέρουμε, γιατί δεν χρειάστηκε να μας το κάνουν.

Τα ενεργειακά ποτά

 



Λοιπόν, δεν είναι και η πιο υγιεινή λύση όπως τα μήλα, αλλά κάνει δουλειά, ειδικά αν είχατε μια άσχημη βραδιά και πρέπει οπωσδήποτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι.
 

Τροφή
 



Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, η μυρωδιά από ένα νόστιμο πρωινό (τοστ, ομελέτα) να μην σας κάνει να θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. 
 

Ασκήσεις
 



Αν ασκείστε το πρωί, όχι μόνο θα ξυπνάτε πιο ευχάριστα, αλλά θα είστε και σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Είναι λογικό τις πρώτες μέρες να το βαρεθείτε και να νιώσετε κούραση, αλλά αξίζει τον κόπο.

Νερό
 


Το ντους το πρωί, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για ξυπνήσουμε.
 

Μουσική
 


Η μουσική είναι καλή για τον εγκέφαλο, τη διάθεση και την αφύπνιση. Λοιπόν, φυσικά έχει σημασία τι μουσική θα παίξει. Αν θέλετε να ξυπνήσετε, καλύτερα να ακούσετε Ροκ ή  hip-hop.
 

Επισκευές...απο δίπλα
 


Αυτός, σίγουρα δεν είναι καλός τρόπος για να ξυπνήσουμε, αλλά είναι βέβαιος. Αν λοιπόν έχετε γείτονες, που τους αρέσει να ξυπνούν στις 6 το πρωί και αντί για καφέ, να πιάνουν το τρυπάνι, τότε δεν χρειάζεστε κανέναν από τους παραπάνω τρόπους. Με τις υγείες σας!  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου