a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Tα πιο συχνά ψέματα που λένε οι γυναίκες


Είναι αναμφισβήτητο ότι όλοι υποκύπτουμε στον πειρασμό να πούμε μερικά ψεματάκια στην αρχή μίας σχέσης...

Ο λόγος; Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις στο πρόσωπο, που μας έχει γοητεύσει. Φαίνεται όμως ότι οι γυναίκες, που είναι από τη φύση τους ανασφαλή πλάσματα, είναι λίγο πιο επιρρεπείς στο άθλημα.

Επειδή ως γνωστόν «της γυναίκας η ψυχή είναι μία άβυσσος», είναι μάλλον δύσκολο να ψυχολογήσουμε τη συμπεριφορά των γυναικών. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας παρουσιάσουμε ποια είναι τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι γυναίκες, ώστε να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και να μην ξεκινήσετε τη σχέση σας βασισμένοι σε μία πλαστή εικόνα. 

«Έχω πάει με … άνδρες»


Ας μιλήσουμε ειλικρινά: οι γυναίκες λένε ψέματα για τον "αριθμό". Όχι όλες βέβαια, αλλά οι περισσότερες. Έχει να κάνει με το πότε ξεκινάει η συζήτηση για το θέμα αλλά επηρεάζεται αναπόφευκτα και από τον αριθμό των συντρόφων, που θα ομολογήσετε κι εσείς ότι είχατε.

Αν για παράδειγμα είχατε μόνο δύο σοβαρές σχέσεις σε όλη τη ζωή σας, μπορεί να αισθανθεί αμηχανία για το (μεγαλύτερο) αριθμό συντρόφων που είχε εκείνη και να αναγκαστεί να αφαιρέσει μερικούς. Της αποκαλύψατε ότι είχατε πολλά κορίτσια; Αν η ίδια είχε μόνο ένα σύντροφο και πιστεύει ότι μπορεί να τη θεωρήσετε άπειρη, μάλλον θα ανεβάσει λίγο τον αριθμό.

Πώς να το αντιμετωπίσετε: Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε με το ζόρι μία γυναίκα να αισθανθεί άνετα με τον εαυτό της. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι είτε να αναβάλετε την αναπόφευκτη συζήτηση για το θέμα αυτό είτε να κάνετε μία πιο αδιάφορη προσέγγιση, ώστε κανείς από τους δύο να μην πληγωθεί ή να το δει ανταγωνιστικά. Σε κάθε περίπτωση καλή τύχη !

"Είμαι φανατικός οπαδός της … ομάδας"


Δεδομένου ότι τα "κοινά ενδιαφέροντα" φέρνουν κοντά δύο άτομα στην αρχή της γνωριμίας τους , οι περισσότερες γυναίκες παριστάνουν τις ενθουσιασμένες με τα πράγματα, που αρέσουν στο νέο τους σύντροφο –από ομάδα και χόμπι μέχρι ταινίες και τραγούδια. Αυτό δε σημαίνει ότι η κοπέλα σας δεν απολαμβάνει την αγαπημένη σας μουσική αλλά αν σας ορκίστηκε ότι τη λατρεύει, μπορεί και να είπε ένα μικρό ψεματάκι.

Πώς να το αντιμετωπίσετε: Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, αν μάθετε ότι η νέα σας σύντροφος υπερβάλλει λίγο όσον αφορά τα χόμπυ και τα ενδιαφέροντά της, αλλά να είστε προετοιμασμένος, πράγμα που σημαίνει μη βιαστείτε να βγάλετε το συμπέρασμα ότι είναι η γυναίκα της ζωής σας γιατί έχετε τόσα πολλά κοινά. Αφήστε το χρόνο να δείξει πόσο αδελφές ψυχές είστε.

"Οι φίλοι σου είναι τόσο συμπαθητικοί!"


Η κοπέλα σας δεν πρόκειται να αγαπήσει όλους τους φίλους σας. Σκεφτείτε απλά: Εσείς αγαπάτε όλες τις κουτσομπόλες, αδιάκριτες και φλύαρες φίλες της; Μάλλον όχι. Παραδεχτείτε ότι όλο και κάποιον ενοχλητικό φίλο θα έχετε κι εσείς.

Επειδή η νέα σας φιλενάδα θέλει να αποτελεί μέρος της ζωής σας και να σας πείσει ότι εγκρίνει τις επιλογές σας, που σημαίνει ότι αποδέχεται και τους φίλους σας, μπορεί να υπερβάλει λίγο.

Πώς να το αντιμετωπίσετε: Αυτή η στάση είναι σίγουρα πιο θετική από το να τους απέρριπτε κατευθείαν, δεδομένου ότι τουλάχιστον δίνει στους ανθρώπους της ζωή σας την ευκαιρία να κερδίσουν την εκτίμησή της. Ωστόσο να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι με τον καιρό θα αποκαλυφθούν τα αληθινά της αισθήματα και βέβαια θα πρέπει να αποδεχτείτε την αλήθεια για τους φίλους σας αλλά και να είστε κι εσείς ανεκτικός με τους δικούς της φίλους .

"Σου αρέσει; Απλά έριξα κάτι πάνω μου!" (μετά από κομπλιμέντο για το ντύσιμό της)


Το να δείχνουμε ελκυστικοί και σέξι είναι ένα βασικό στοιχείο σε κάθε σχέση, ειδικά στην αρχή. Κάθε γυναίκα προσπαθεί να φαίνεται τέλεια στα μάτια του άνδρα, που την ενδιαφέρει, πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για το πρώτο ραντεβού. Αυτές οι προσπάθειες είναι συχνά υπερβολικές και το πιο εντυπωσιακό η ίδια ζει με την ψευδαίσθηση ότι στην πραγματικότητα δεν κάνει και καμία φοβερή προσπάθεια.

Πώς να το αντιμετωπίσετε: Απολαύστε αυτά τη σέξι και ελκυστική εικόνα γιατί είναι πολύ πιθανό ότι θα αρχίσει εξαφανίζεται με την πάροδο του χρόνου.

«Δεν το κάνω αυτό κανονικά ..."


Όταν σας το πει στην πρώτη εκδρομή μαζί σας, θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Όταν σας το πει στην κρεβατοκάμαρα ή λίγο πριν φτάσετε σε αυτή, δε θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο ψέμα.

Πώς να το αντιμετωπίσετε: Το έχει ξανακάνει αυτό, και ίσως πολλές φορές. Αλλά καλύτερα να βγάλετε αυτές τις σκέψεις από το μυαλό σας και να απολαύσετε απλά το γεγονός ότι τώρα το κάνει με εσάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου