a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Τέσσερα βήματα για υπέροχα, ζουμερά χείλη


Λατρεύετε το κόκκινο κραγιόν και τα έντονα, τολμηρά, βυσσινί χρώματα που είναι φέτος μόδα στα κραγιόν; Διστάζετε να βάλετε αυτά τα χρώματα στα χείλη σας γιατί φοβάστε ότι το χρώμα φεύγει και πασαλείβεστε σαν να είστε… κλόουν; 
Λοιπόν κορίτσια μη μου στεναχωριέστε και μην αγχώνεστε άλλο. Υπάρχουν τέσσερα απλά βηματάκια που αν τα κάνετε, το χρώμα θα μείνει μόνιμα στα χείλη σας και σίγουρα δεν θα πασαλειφτείτε γύρω από το στόμα ή τα δόντια.

Βήμα 1ο:


Απλώστε αρχικά ένα lip balm στα χείλη σαν και μετά με ένα πινελάκι που βάζετε το concealer, βάλτε στο περίγραμμα των χειλιών σας foundation, ώστε το χρώμα των χειλιών σας να μην… «τρέξει» και φαίνεστε σαν… παλιάτσος. Τρίψτε τα χείλη σας απαλά με μία μπατονέτα για να βγάλετε τα πετσάκια από τα χείλη σας.

Βήμα 2ο:


Με ένα μολύβι που η απόχρωσή του είναι πολύ κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας φτιάξτε το περίγραμμα και γεμίστε τα χείλη σας. Αυτό θα σταθεροποιήσει το χρώμα και δεν θα βγει από τα χείλη σας.

Βήμα 3ο:


Βάλτε το κραγιόν σας χωρίς όμως να βάζετε χρώμα στις εσωτερικές γωνίες των χειλιών σας. Και προς Θεού μην προσπαθήσετε να ταμπονάρετε τα χείλη σας.

Βήμα 4ο:




Απλώστε το χρώμα στα χείλη σας με το δάχτυλό σας. Έτσι το κραγιόν απλώνεται πιο εύκολα και… «μαλακώνει» το περίγραμμα των χειλιών σας.

Έτοιμες!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου