a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

5 tricks ομορφιάς που θα σε μεταμορφώσουν σε μαλλιά & μακιγιάζ


1. Για αψεγάδιαστη επιδερμίδα


Για πιο φωτεινό και ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας σου, διάλυσε τρεις ή τέσσερις ασπιρίνες μέσα σε τόση ποσότητα νερού, όση απαιτείται για να δημιουργηθεί μια ρευστή, αλλά όχι πολύ αραιή πάστα.
Άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου και άσε να ενεργήσει για 20 λεπτά. Το σαλικυλικό οξύ ελαττώνει την ερυθρότητα, μειώνει τα σπυράκια και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αναδεικνύοντας μια φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα.
Για καλό και για κακό, κάνε πρώτα μια δοκιμή κοντά στον καρπό του χεριού σου, ώστε να αποφύγεις τυχόν αντίδραση της επιδερμίδας σου.

2. Για λαμπερό δέρμα!


Μια τακτική επίστρωση ενός προϊόντος αυτομαυρίσματος σε όλο το πρόσωπο βοηθά την επιδερμίδα σου να δείχνει πιο υγιής, τα δόντια πιο λευκά και τα μάτια σου πιο έντονα.  
Επίλεξε ένα self tan με λεπτή υφή, που χαρίζει με μια κίνηση χρυσαφένια απόχρωση στο δέρμα, χωρίς να μουτζουρώνει και με αποτέλεσμα που διαρκεί ακόμη και για μέρες..

3. Για τέλεια μαλλιά άμεσα


Για μέγιστη ανανέωση του στιλ σου μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ρίξε τα μαλλιά σου κάτω γέρνοντας όλο το κεφάλι σου μπροστά και ψέκασέ τα με ένα προίον που χαρίζει όγκο στη δομή της τρίχας και αναζωογονεί σε βάθος την κουρασμένη υφή των μαλλιών.  
Αφού απλώσεις καλά από τις ρίζες μέχρι τις άκρες φέρε πάλι το κεφάλι και τα μαλλιά σου στην αρχική του θέση και τύλιξε τυχαίες τούφες γύρω από ένα μεγάλο, στρογγυλεμένο τσιμπίδι ώστε να δημιουργηθούν ανάλαφροι οι κυματισμοί.  
Φρόντισε να επιλέγεις ανισομεγέθεις τούφες και από διαφορετικά σημεία του κεφαλιού σου ώστε να φαίνονται όσο πιο φυσικοί και χαλαροί γίνονται οι κυματισμοί των μαλλιών σου. Για να διατηρήσεις τους κυματισμούς στη θέση τους, τελειοποίησε το χτένισμα με έναν αφρό για περισσότερο κράτημα.

4. Άψογο μακιγιάζ σε χρόνο μηδέν


Χάρισε στην ομορφιά σου άπλετη χαρούμενη διάθεση (θυμήσου, τώρα είναι που η επιδερμίδα σου βρίσκεται στην καλύτερή της εποχή).
Στα χείλη σου διατήρησε τη διάφανη λάμψη με αστραφτερές αποχρώσεις, αλλά χρησιμοποίησε ένα πινελάκι για να απλώσεις το lipstick ώστε να πετύχεις πιο λεπτοδουλεμένο τελείωμα.  
Στα μάτια, παίξε με σκιές σε μεταλλικό γκρι ή μπλε και ολοκλήρωσε με μαύρη μάσκαρα.

5. Μαλλιά από κομμωτήριο (χωρίς κομμωτήριο)


Πώς να δείχνουν τα μαλλιά σου σαν να τα στέγνωσες με πιστολάκι (χωρίς να τα εκθέσεις ούτε δευτερόλεπτο στη θερμότητα).
Πάρε μερικές τούφες από την κορυφή του κεφαλιού, ψέκασε τις ρίζες με hairspray και τύλιξέ τις σε ρολά.
Ελευθέρωσε τα μαλλιά σου λίγο πριν βγεις από το σπίτι και θα διαπιστώσεις ότι θα δείχνουν σαν να έχουν περισσότερο όγκο και ζωηράδα σε κάθε κίνηση του κεφαλιού σου.




Πηγή: missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου