a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Οι 10 εντολές για τους...''κολλητούς'' φίλους


Friends with benefits, sex buddies, close friends, πολλές λέξεις, μία έννοια..(γ@μω)φίλοι.

Όταν πρόκειται για αυτό το φαινόμενο με τους πιο ''κολλητούς'' φίλους, οι περισσότεροι έχουμε πικρή εμπειρία. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ προσδοκιών και πραγματικότητας σε αυτή την κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο να έχουμε μία τέτοια ''σχέση''. Και συνεχίζουμε να έχουμε την άποψη ότι θα ''τσουλήσει'', ειδικά αν ακολουθήσετε τις παρακάτω 10 εντολές.

Εντολή Πρώτη : ΔΕΝ πρέπει να ερωτευθείτε


Αυτός είναι ο κανόνας για να κάνει μία τέτοιου είδους σχέση να κρατήσει. Είναι κατανοητό ότι μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε πιο άνετα στην ιδέα του να κάνετε σεξ με έναν φίλο ή φίλη. Και κατά καιρούς να φαντάζεστε ότι μπορεί στο μέλλον να γίνετε και ζευγάρι. Όταν αρχίσει να συμβαίνει αυτό, ρίξτε κρύο νερό στο πρόσωπό σας, αυτοχαστουκιστείτε, ζητήστε απο κάποιον να σας χτυπήσει με ένα τηγάνι το κεφάλι, οτιδήποτε σας συνεφέρει. Στην τελική, απλά σκεφτείτε, γιατί σε πρώτη φάση ΔΕΝ επιλέξατε αυτό το άτομο για σχέση από την αρχή, αλλά για μία τέτοιου είδους σχέση.

Εντολή Δεύτερη : Μην στέλνετε μηνύματα, εκτός αν είναι sexting


Τα μόνα επιτρεπτά SMS , είναι του στυλ: σπίτι σου ή σπίτι μου; ή κάτι σχετικό με την ώρα της συνάντησης. Άντε το πολύ πολύ καμιά σέξυ φωτογραφία, ίσα ίσα για να πάρει μία ιδέα του τι θα ακολουθήσει. Έχετε υπ'όψιν βέβαια, ότι μπορεί να ΣΑΣ δείτε καμιά μέρα στο διαδίκτυο. Οπότε προσοχή τι στέλνετε.

Εντολή Τρίτη: Ποτέ ραντεβού


Ο φίλος/η σας για το σεξ, δεν είναι ο/η σύντροφός σας, οπότε αποκλείονται τα ρομαντικά δείπνα με κεριά ή χωρίς κεριά. Κανένα ραντεβού λοιπόν, εκτός και αν πρόκειται για σεξ. Αν αρχίσετε τα ραντεβού και τα μέλια, αυτό συνεπάγεται συναισθηματικό δέσιμο και δεσμεύσεις και δεν θα σας βγει σε καλό. Οπότε κρατήστε τη σχέση αυτή αυστηρά σεξουαλική.

Εντολή Τέταρτη : Μην γνωρίσετε ο ένας τους φίλους του άλλου


Αν εξοικειωθείτε με τους φίλους του/της, υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι. Κατ 'αρχάς, θα γνωρίσετε πολλά ο ένας για τον άλλο. Επιπλέον, αν αυτά που μάθετε σας αρέσουν, είναι πολύ πιθανό να αυτό να επηρεάσει τις απόψεις σας και να επανεξετάσετε το είδος της σχέσης. Θυμηθείτε όμως...ΔΕΝ επιλέξατε αυτόν τον άνθρωπο αρχικά για δεσμό, οπότε αυτό, κάτι πρέπει σας να λέει.

Εντολή Πέμπτη: Θα βλέπετε και άλλους


Ένας από τους κύριους λόγους που οι σχέσεις αυτού του είδους δεν πετυχαίνουν, είναι ότι και οι δύο σύντροφοι, σταματούν να ψάχνουν για το πρόσωπο που πραγματικά τους ενδιαφέρει. Θέλω να πω, εντάξει, έχετε ένα σεξουαλικό σύντροφο, τι άλλο θέλετε; Αλλά δεν είναι έτσι. Ακόμα κι αν έχετε έναν φίλο για σεξ, μην υποτιμάτε τις άλλες γυναίκες/άντρες , που θα μπορούσαν πραγματικά να αρέσουν και γιατί όχι, θα μπορούσαν να είναι αυτό που ζητάτε. Ποτέ μην κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας, εάν ο/η σύντροφός σας, βρει ένα άλλο άτομο, για το οποίο ενδιαφέρεται περισσότερο. Αυτό μας οδηγεί στην επόμενη εντολή.

Εντολή Έκτη: ΜΗΝ ζηλεύετε


Και είναι δύσκολο, ειδικά για κάποιους ανθρώπους. Αλλά στην αρχή θα πρέπει να επιβάλλετε αυστηρή πολιτική. Διαφορετικά, θα τα χαλάσετε όλα. Από τη στιγμή που θα αρχίσετε να νιώθετε έτσι, βγείτε από αυτή τη σχέση. Απλά, απέτυχε! 


Έβδομη Εντολή: Μάθετε να ξεχωρίζετε την 'καβάτζα' από το friends with benefits


Καβάτζα, είναι το άτομο, το οποίο μπορεί να κάνετε κάποτε σεξ, μπορεί και όχι. Είναι όμως το άτομο, από το οποίο, ίσως να ζητούσατε να σας συνοδεύσει σε κάποια συγκέντρωση, σε μία έξοδο ενδεχομένως, ίσως και σε πάρτι με τους φίλους σας. Ο (γ@μω)φίλος/η σας 'ομως, είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό. Να γνωρίζετε και να θυμάστε τη διαφορά. 

Εντολή Όγδοη : ΜΗΝ πάτε γυρεύοντας
 


Μόνο σεξ, ρε παιδί μου! Ξεχάστε τις ρομαντικές στιγμές, όχι μαγείρεμα για δύο, όχι πρωινό στο κρεβάτι, όχι λουλούδια, όχι αγκαλιές. Κάνεις σεξ, ένα τσιγάρο, μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και φεύγεις.  Αυτό είναι το πρόγραμμα. Οτιδήποτε άλλο οδηγεί σε δέσμευση.

Εντολή Ένατη: ΔΕΝ είστε φίλοι
 


Εννοούμε με την πραγματική έννοια της λέξης φίλος. Δεν πάτε μαζί σε μπαρ και μεθάτε, ούτε μιλάτε για τις εργασιακές σας σχέσεις, τα προβλήματα, τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες σας. Και από την άλλη πλευρά, μην προσπα8είτε να τον/την μετατρέψετε στον κολλητό/ή σας, κάνοντας μαζί πράγματα που θα κάνατε με εκείνους. Έχετε φίλους. Δεν θέλετε άλλους.

Εντολή Δέκατη: Ακολουθείστε πιστά αυτές τις εντολές...
 


Αλλιώς αυτό το είδος σχέσης, θα τελειώσει άδοξα, πριν καν αρχίσει..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου