a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Παρουσιάστηκε το κορυφαίο Xperia Z από τη Sony

Η Sony Mobile παρουσίασε στη CES τη νέα της ναυαρχίδα, το Android smartphone Xperia Z. Με οθόνη Reality Display 5 ιντσών Full HD 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro, κάμερα 13 megapixel, και 4G LTE.
Περιλαμβάνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Sony, περιεχόμενο, design και συνδεσιμότητα για να προσφέρει στο χρήστη πλούσιες εμπειρίες. Το Xperia Z θα λανσαριστεί παγκοσμίως το πρώτο τρίμηνο του 2013.
Η υψηλής ευκρίνειας οθόνη του Xperia Z, τεχνολογίας Mobile BRAVIA Engine 2, μεταφέρει την πολύχρονη εμπειρία της Sony από τις τηλεοράσεις στο smartphone παρέχοντας μία συναρπαστική εμπειρία προβολής με μοναδική φωτεινότητα και ευκρίνεια. Το smartphone μοιράζεται τις δυνατότητες των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών της Sony και περιλαμβάνει τον Exmor RS για κινητά, τον πρώτο αισθητήρα εικόνας στον κόσμο με HDR (High Dynamic Range) βίντεο για smartphone. Η τεχνολογία HDR προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες ακόμα και πίσω από ισχυρό φως, ώστε οι χρήστες να απαθανατίζουν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες περιβάλλοντος.
Το Xperia Z επίσης, διαθέτει Battery STAMINA Mode, η οποία μπορεί να βελτιώσει τον χρόνο λειτουργίας αναμονής του κινητού 4 φορές ή και περισσότερο*, αφού κλείνει αυτόματα εφαρμογές που καταναλώνουν μεγάλο μέρος της ισχύος της μπαταρίας όταν η οθόνη είναι κλειστή και τις ενεργοποιεί ξανά όταν ανοίξει πάλι η οθόνη.
Οι media εφαρμογές της Sony προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας μεταξύ των συσκευών Sony. Οι προ-εγκατεστημένες εφαρμογές "WALKMAN", "Album" και "Movies" στο Xperia Z, επιτρέπουν την πρόσβαση σε on-line και off-line περιεχόμενο με νέους τρόπους απόλαυσης και κοινοποίησης. Η εφαρμογή "WALKMAN" παρέχει πρόσβαση σε όλο το μουσικό περιεχόμενο που έχετε διαθέσιμο, καθώς και του Facebook social integration. Η εφαρμογή "Movies" δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε όλες τις ταινίες και τα βίντεο που έχουν αποθηκευμένα στο τηλέφωνο ή στο δίκτυο τους και η εφαρμογή "Album" επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε φωτογραφίες των φίλων σας στο Facebook, αλλά και την επιλογή να ψάχνετε φωτογραφίες σύμφωνα με την τοποθεσία.
Οι λειτουργίες One-touch επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται με ευκολία μουσική, φωτογραφίες και βίντεο από το smartphone τους σε μια ποικιλία συσκευών Sony με λειτουργία NFC, συμπεριλαμβανομένων ακουστικών, ηχείων και πλέον και τηλεοράσεων. Με τη νέα BRAVIA TV, η οποία επίσης παρουσιάστηκε σήμερα, απλά αγγίξτε το Xperia Z με το τηλεκοντρόλ για να απολαύσετε άμεσα τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης.
Δύο ακόμα προσθήκες στη γκάμα των NFC ακουστικών της Sony παρουσιάστηκαν σήμερα, το Stereo Bluetooth Headset SBH20 και το Wireless Headset DR-BTN200M.
Σχεδιασμένο με ακρίβεια και υλικά κορυφαίας ποιότητας, το Xperia Z παρουσιάζει ένα μοναδικό OmniBalance σχεδιασμό με διακριτικά στρογγυλεμένες γωνίες και λείες ανακλώμενες επιφάνειες σε όλες τις πλευρές του. Παρά το λεπτό του σώμα 7,9 χιλιοστών, το Xperia Z είναι πολύ ανθεκτικό με σκληρυμένο γυαλί και αντι-θρυμματιστική ταινία στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του, συμπεριλαμβανομένου και του ύψιστου επίπεδου προστασίας κατά της σκόνης και του νερού** (IP55 και IP57) όλα σε ένα premium smartphone.
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Οθόνη 5" 1080 x 1920p full HD Reality Display με Mobile BRAVIA Engine 2
  • 13MP κάμερα ταχείας λήψης με τεχνολογία Exmor RS για κινητά, HDR video, Superior Auto και μείωση θορύβου, για να απαθανατίζετε χωρίς κόπο τέλειες φωτογραφίες και βίντεο σε οποιεσδήποτε συνθήκες
  • Ανθεκτικό σε σκόνη και νερό (IP55 & IP57) αλλά και οθόνη από ανθεκτικό γυαλί
  • 1,5 GHz τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 με 2GB RAM
  • Battery STAMINA mode, η οποία βελτιώνει τον χρόνο κατάστασης αναμονής του κινητού τουλάχιστον 4 φορές
* Σύμφωνα με δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν με εργοστασιακές ρυθμίσεις, με λογαριασμούς και εφαρμογές για Skype και Twitter που έγιναν download στο τηλέφωνο, όσο περισσότερες εγκατεστημένες εφαρμογές, τόσο πιο αποτελεσματική ήταν η λειτουργία της κατάστασης Battery Stamina.
**Σύμφωνα με τα IP55 και IP57, το Xperia Z προστατεύεται κατά της εισόδου σκόνης και ανθεκτικό σε νερό. Εφόσον όλες οι θύρες είναι πάντοτε κλειστές, το τηλέφωνο (i) προστατεύεται κατά της επαφής του με χαμηλής πίεσης νερό από όλες τις πιθανές κατευθύνσεις σύμφωνα με το IP 55 - και/ή (ii) μπορεί να μείνει κάτω από 1 μέτρο νερού για 30 λεπτά σύμφωνα με το IP 57.




Πηγή:  tech.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου