a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Επώνυμες μάρκες εώς -80%

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Συγκλονιστική η επιστολή της μακιγιέρ των διασήμων



Λάβαμε την παρακάτω επιστολή της γνωστής μακιγιέρ και το BriefingNews όπως κάνει πάντα, τη δημοσιεύει χωρίς να παρέμβει στον λόγο. Σημασία έχει που υπάρχουν φωνές σαν αυτήν που λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Προς Θεού όμως η πράξη στην οποία κατέληξε η κυρία που γράφει την επιστολή δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση διότι θυμίζουμε ότι διώκεται.

«Αγαπητό φόρουμ

όλο αυτόν τον καιρό διαβάζω τις επιστολές που δημοσιεύετε και ανησυχώ και στεναχωριέμαι με τα προβλήματα των άλλων  όμως αυτό που θέλω να σας πω γιατί εκεί έχω καταλήξει είναι τα εξής:

Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι αυτό που χάνεται με την οικονομική  κρίση και όχι  η περιουσία της χώρας μας. Όχι ότι αυτή δεν είναι σημαντική αλλά είναι πιο σημαντικό να είσαι μητέρα και να μην έχεις γάλα για τα παιδιά. Πόσο απίστευτο θα μπορούσε να ακουστεί αυτό που γράφω; Εγώ που έδωσα ομορφιά σε τόσα γνωστά πρόσωπα της νυχτερινής Αθήνας και ηθοποιών να μην έχω να δώσω γάλα στα παιδιά μου. Ήμουν περιζήτητη ώσπου καιρό τώρα έχω βρεθεί έξω από τον χώρο για προσωπικούς λόγους.

Είναι μεγάλη ιστορία αλλά δεν έχει σημασία η ιστορία μου ίσως κάποια άλλη φορά να σας γράψω την διαδρομή μου για να καταλάβετε πόσο εξευτελίζομαι αυτήν την στιγμή.

Όχι επειδή σας γράφω αλλά επειδή αναγκάστηκα την προηγούμενη Παρασκευή να πάω σε σούπερ μάρκετ και να πάρω από το ράφι ένα λίτρο γάλα. Αυτό μου έλειπε και δεν είχα 2 ευρώ να το πάρω.

Το έβαλα στην τσάντα μου κι έφυγα αλλά για κακή ή καλή μου τελικά τύχη με είδαν και στην έξοδο με περίμενε ο υπάλληλος που με οδήγησε λίγο πιο εκεί στον προϊστάμενο.

Τους εξήγησα γιατί το έκανα, ποια ήμουν και ποια κατάντησα και τους είπα ότι μπορούν να μου κάνουν ότι θέλουν αλλά να πάμε σπίτι να δώσουμε στα παιδιά λίγο γάλα με φρέσκο ψωμί που είχα καταφέρει να αγοράσω.

Ο προϊστάμενος φέρθηκε σαν αληθινός άνθρωπος όχι μόνο δεν φώναξε την αστυνομία αλλά φρόντισε να με πάει κάποιος σπίτι μου με τρόφιμα για το σπίτι.

Έκλαιγα διαρκώς για την ανθρωπιά που μου έστειλε ο Θεός μπροστά μου και σκέφτηκα ότι δεν ήμουν τόσο άτυχη όσο άλλοι συνάνθρωποί μου. Το να κλέψεις μια φορά δεν λύνει το πρόβλημα ούτε είσαι σίγουρος ότι θα πέσεις πάνω σε έναν άνθρωπο όπως ήταν αυτό ς που συνάντησα εγώ.

Γιατί γράφω αυτό το γράμμα; Πρώτον γιατί βλέπω ότι δημοσιεύεται γράμματα με προσωπικές ιστορίες. Κάποιες από αυτές μου δίνουν κουράγιο ίσως και η δική μου κάτι να πει σε κάποιον  που θα την διαβάσει.

Δεύτερον γιατί θέλω να βροντοφωνάξω ότι ο κόσμος της showbiz δεν είναι αγγελικά φτιαγμένος όσο θα ήθελε να δείχνει και ξέρω τι λέω...

Και τρίτον για να ευχαριστήσω τον προϊστάμενο του σούπερ μάρκετ και να πω ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι αν όχι κυβερνήσεις και κράτος δικαίου.

Ευχαριστώ
»... 




Πηγή:  briefingnews.gr

3 σχόλια:

  1. καλησπέρα.μολις σας βρήκα από το top blogs..ωραία θεματολόγια..ωραίο μπλογκ. θα ήθελα να γίνω μέλος, αλλά δεν βλέπω το γκάτζετ αναγνώστες..ευχαριστώ

    αν θελετε , φεύγετε τη λεξη επαλήθυεσης από τα σχόλια; προσπαθησα να γραψω 3 φορες το σχόλιο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και τα καλά σας λόγια. Προσθέσαμε το gadjet για τα μέλη και σας ευχαριστούμε για την παρατήρηση. Όσο για τα σχόλια, η επαλήθευση δεν είναι ενεργοποιημένη. Δεν ξέρω γιατί σας το βγάζει έτσι. Τα υπόλοιπα σχόλια αναρτούνται κανονικά με την πρώτη φορά. Για ότι άλλη απορία ή βοήθεια, εδώ είμαστε :)

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα..Μολις εγινα και γω μελος. Θα χαρω να σας δω και στο δικο μου μπλοκ αν θελετε να γινετε μελος. Επισης, θα χαρω να τα λεμε στα μπλογκ μας με σχολια ..Να ειστε καλά, στη διαθεση σας

      Διαγραφή